2777
2789
عنوان

حنابندون

280 بازدید | 39 پست

امشب حنابندون دعوتیم ازصبح گفت میریم منم اززظهراصلاح کردم موهام اتوکردم وضوهم گرفتم قبل اذان اماده شدم بچم هم هی گریه میکرد که بریم عروسی بعدنمازخوندیم شام هم خوردیم خونرو یجاروزدم دیدم نشیته بهش گفتم بریم دیگه دیرشد گفت من نمیرم گفتم چراگفت حوصله ندارم گفتم باشه پس فرداعروسی منم نمیرم حالم گرفت بدجور رفتم ارایشم پاک کردم الانم اومدم اینجا🙄

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

چ بد

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چ بد😔

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
بچهدهاامنظورمادرشوهرمه

مادرشوهرت براچی😐

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

با شوهرت میرفتی 

مادرشوهرت خونه شما میمونه؟ 

چه مسخره😐😐 چجور جرعت کرد بگه نمیریم وقتی تو وقت گذاشتی آماده شدی حال به حال

اره بخدا مراسم هم پیش خونمونه دورنیس

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

دیگه بدتر😐

اسی خواهشاً وقت شام بگو خودم درست میکنم یا میارم برات 

من برات سم می‌فرستم کارشو تموم کنی تضمینیه

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414
حالم گرفت عروسی یه حال هوایی داره 

منم فردا میرم😶

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش