2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازیگر نمی‌شناسم 

اما اونهابی که حرکات و روحیات ظریف و لطیف دارن کلا نرم ترن

احساساتی ترن

وابسته ترن

توی خونه داری و بچه داری و عشوه و ... خیلی زبلن

خونه زندگیشون خاصه خودشون با خلاقیت درستش میکنن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
حالا چرا بازیگرا؟

میخاد بره ببینه چه مدلیه یاد بگیره یا ببینه چیو‌میگن 

مثلا بگید نتردام نمیتونه بازم بفهمه یعنی چی چون منو نمیبینه نمیشناسه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

✓ بازیگرا ک کلا نقش و ادان اونا هیچی

به نظر من خانومایی ک جایگاه خودشونو پیدا کردن به شعور و فهم خودشون پر و بال میدن میرسن برای خودشون ارزش قائلن ناخواداگاه زنانگی شون بیشتر میشه یعنی نمیخوان ادا در بیارن فهمیدن ک چی میخوان از زندی

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

از دیدگاه خودم :

مادر و همسر خوبی باشم

ب خودم برسم کوزت نباشم واسه خودم خرج کنم

دست پختم خوب باشه غذای خوشمزه بپزم

آینده نگر باشم (ولی نمیشه چون انقد همه چی گرون شده ک پس اندازی در کار نیست)

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

بازیگرا که اصلا

کسی که سیاست خوبی داشته باشه و با زبون نرم همه رو رام خودش بکنه و در کنارش به خودش برسه و ارزش خودشو بالا بدونه

دهان شما خروجی افکار شماست ! وقتی باز میشود ، سریعترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد [مراقب ویترین شعورتان باشید] تا افکار و وجودتان خریدار های بیشتری داشته باشد ! برای شادی اموات صلوات 🥺