2777
2789
من املتام خاصه خدایی همه عاشق املتامن رویای درست میکنم

باورکن منم همه املتامو دوس دارن،وتی میرم باغ همه میگن املت بپز برامون،ولی خودمم اصلللا نمیتونم بخورم،اصن حالم بد شد الان

مال من همیشه بد میشه

من همه رو باهم ، هم زدم .

داخل تابه نچسب پهن کردم براحتی برش گردوندم 

خوب شده بود

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بخاطرشوهرم دیرمیخورم10میادخونه. شمابچه داری گشنش میشه

اره قشنگ از ساعت۵ میپرسه کی شام حاضر میشه کلی هم میان وعده میخوره ها 😂

ولی درکل باید قبل ۱۰شاممو بخورم حالم بد میشه . پریشب مهمون داشتم ساعت۱۰ونیم شام خوردیم. تا خوده صبح نخوابیدم تهوع داشتم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اشتهام  کور شد پسرمم نخورد گرفت خوابید

وای غذای مورد علاقه ش بود یه عکس میگرفتی میفرستادی حداقل دهنش آب بیوفته،حق داری

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
من وقتی میخوام املت بخورم بوی خامیه تخم مرغ و حس میکنم،دیگه حالم بهم میخوره اصن ندوس،ولی شما نوش جون ...

وای منم اصلا نمیخورم 

ترجیح میدم پیاز سرخ کنم و گوجه هم بهش بزنم نمک و فلفل ولی تخم مرغ نه 

ولی خودمونیم یه بار همینو درست کن بدون تخم مرغ عالی میشه

عررررر با من گشنه از ماست چکیده حرف نزن 

گشنه پس خبر نداری اسید معده م الان تا نخاعم رفته،لعنتی وقت گشنگی یه چیزایی میاد جلو چشمت که بهشون فکرم نمیکردی😥

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
دقیقه نود زنگ زد گفت نمیام خونه میرم پیش دوستام

بزار بره املت بخوره. ولی دیگه برگشت دعوا راه نندازی جان خودت فردا تاپیک بزنی دیشب شوهرم نیومد دعوا کردیم ها. اروم باش خودت بشین شامت رو بخور و فیلم ببین. نمیدونست چی از دستش رفت وگرنه نمیرفت

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

به به نوش جونت،تصور کردم عینه این غذاهای جم فود شده

مرسی عزیزم  😅😅😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶