2777
2789
گشنه پس خبر نداری اسید معده م الان تا نخاعم رفته،لعنتی وقت گشنگی یه چیزایی میاد جلو چشمت که بهشون فک ...

حال دروز منو داری اونقد گشنه بودم پاشدم آبگوشت پختم ،دیگه حالم بهم خورد نخوردمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم درست کردم گفت نگه دار شب اومدم میخورم منم جوابش ندادم

بیخود نزاریا،،با بچه اینقدر بخدا سفره خوب چیدن سخته،

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
بزار بره املت بخوره. ولی دیگه برگشت دعوا راه نندازی جان خودت فردا تاپیک بزنی دیشب شوهرم نیومد دعوا ک ...

دیه عادی شده برام ولگردی و رفیق بازی هاش  اصلا برو خودش هم نمیارم که ناراحت شدم. ۵ سال گریه کردم شب و روز درست نشد که نشد بد اون تصمیم گرفتم رفت زن هم گرفت واسم مهم نباشه

حال دروز منو داری اونقد گشنه بودم پاشدم آبگوشت پختم ،دیگه حالم بهم خورد نخوردمش

من زیادی گشنه بمونم اینجور میشم،راهش اینه یه چیز سبک بخوری دهنت باز باشه،یه لقمه نون پنیر یا ماست،من دوتا خرما میخورم یکم جمعم کنه تهوعم بهتر بشه

دیه عادی شده برام ولگردی و رفیق بازی هاش  اصلا برو خودش هم نمیارم که ناراحت شدم. ۵ سال گریه کرد ...

خوب میکنی واسه همین گفتم خودت بخور نوش جانت،والا حرصه چی،بشین بچتو بزرگ کن به جهنم که نیست یه روزی میفهمه که دیگه تو اون خونه وتو قلب بچه شم براش جایی نیست

چه املتی خواهرر،این مردا وقتی دورهم باشن جز کباب وکوبیده چیزی نمیخورن

البته اگه به اندازه باشه عیب نداره یه وقتایی واقعا لازمه زن و مرد با دوستاشون هم وقت بگذرونن. منم خودم با دوستام بیرون میرم کبابی فقط یا فست فود. ولی هر دقیقه نمیرم یا همسرم نمیره

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

دیه عادی شده برام ولگردی و رفیق بازی هاش  اصلا برو خودش هم نمیارم که ناراحت شدم. ۵ سال گریه کرد ...

واقعا خیلی بده ،منم پریشب یه قرص تاخیری پیدا کردم تو جیبش،حالم ازش بهم میخوره،آشغال،حیف چشات که واسش گریه کردی