من وقتی میخوام املت بخورم بوی خامیه تخم مرغ و حس میکنم،دیگه حالم بهم میخوره اصن ندوس،ولی شما نوش جون ...
من املتام خاصه خدایی همه عاشق املتامن رویای درست میکنم
فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
کار نداره برنجش رو بعد اینکه اب جوش بیاد و نمک بریز و برنج بریز یکم بعدش رشته حالا بذار دم بکشه. بعدش برای روش گوشت قلقلی یا چرخ شده با پیاز داغ و کشمش یا مرغ ریش ریش خوشمزه میشه. یه مدل دیگم درست میکنم بعضی اوقات حوصله داشته باشم. میام تکه های مرغ زعفرانی با پیاز داغ و کشمش رو مث یه سس درست میکنم برنججم زعفرانی میزارم. حالا بعد ابکش کردن بینش لایه لایه از مواد میذارم عالیه. تهدیگ بالم خوشمزه ترش میکنه
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴