2777
2789
من وقتی میخوام املت بخورم بوی خامیه تخم مرغ و حس میکنم،دیگه حالم بهم میخوره اصن ندوس،ولی شما نوش جون ...

من املتام خاصه خدایی همه عاشق املتامن رویای درست میکنم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی میخوام املت بخورم بوی خامیه تخم مرغ و حس میکنم،دیگه حالم بهم میخوره اصن ندوس،ولی شما نوش جون ...

بخاطر سفیده تخم مرغه،من نمیتونم بخورم جدا میکنم تو املت یا میرزاقاسمی نمیریزم فقط زرده

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
رشته پلوچطوری درست کردین میشه توضیح بدین

کار نداره برنجش رو بعد اینکه اب جوش بیاد و نمک بریز و برنج بریز یکم بعدش رشته حالا بذار دم بکشه. بعدش برای روش گوشت قلقلی یا چرخ شده با پیاز داغ و کشمش یا مرغ ریش  ریش خوشمزه میشه. یه مدل دیگم درست میکنم بعضی اوقات حوصله داشته باشم. میام تکه های مرغ زعفرانی با پیاز داغ و کشمش رو مث یه سس درست میکنم برنججم زعفرانی میزارم. حالا بعد ابکش کردن بینش لایه لایه از مواد میذارم عالیه. تهدیگ بالم خوشمزه ترش میکنه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

من تو راهم از سرکار به خانه املت میزنیم با نون بربری دوتامون عاشقشیم 

ماست چکیده موسیرررر دوغ ترشم باشه صدساله املت نخوردم😭

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
ماست چکیده موسیرررر دوغ ترشم باشه صدساله املت نخوردم😭

عررررر با من گشنه از ماست چکیده حرف نزن 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

خورشت آلو و سالاد و ترشی. درست کردم سفره رو پهن کردم که شوهرم بیاد از سرکار باهم غذا بخوریم زنگ زد گ ...

حیف نباشه نیای خونه غذای کدبانو رو بخوری. بدون اطلاع چطور رفته اخه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰