2777
2789

من هنوز عقدم

خونه آیندمون ده دیقه فاصله داره با اینجا

دغدغم اینه بدون من روزا رو چطور بگذرونه...

بابامم کلا اهل حرف زدن نیست انگار ن انگار زنو شوهرن

که مثلا بگم یک همدم داره

نه بابا انگار که نیست.‌‌.

همین الانشم برای اینکه اوقاتش به خوبی بگذره کلی فیلم براش دانلود میکنم باهم میریم خرید

بازی های فکری براش ریختم تو گوشیش

ولی اگه من نباشم حس میکنم دلش خیلی بگیره😪

دل منم گرفت🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

شب عروسیم بابام نیومد تو اتاقم داشت گریه میکرد ،وقتی عروسی تموم شد رفتم خدافظی کنم باهاش انگار مراسم عزا همگی خواهربرادرام ،عمو‌و‌دایی و همگی زار زار گریه میکردیم

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۱۸سالمه دوساعت میرم خیابون دیگه بغض میکنم مامانمو نبینم😐😑همیشه از مدرسه متنفر بودم سراین 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چند سالته اسی ؟

ده دقیقه که راهی نیست 

ما دخترا خیلی به مامان وابسته‌ایم منم اینطورم😁 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

مجردم ولی خب هم مامانم تحمل دوری منو داره و هم من تحمل دوری مادرمو،میتونید قرار بذارید خرید برید ،باهم مربا و ترشیجات درست کنید ،میتونید کلاس خیاطی و بافتنی و ،،، برید

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بله ،خیلی....  روزهای اول وقتی بیدار میشدم منگ بودم که کجام  بارها صدای مامانم به گوشم م ...

ای ننه😭😭😭😭منم از دیشب تب دارم مامانم بالا سرم میگم اگر خدا خواست و به عشقم رسیدم برم شهر غریب مریض بشم چی میشه😭😭😭😭😭