2777
2789
عنوان

چاقی صورت و گونه

6443 بازدید | 25 پست

سلام. تا حالا از روغن خراطین استفاده کردید؟؟ شنیدم که قبل و بعد روغن خراطین باید خیلی صورت رو ماساژ بدیم. منظور از این ماساژ چیه؟؟ چون میگن باید صورت قرمز بشه و  عضله هاش فعال شه من فک میکردم باید با خشونت و خیلی محکم ماساژ بدم😟😂 آروم ماساژ بدیم جوری که صورت سرخ نشه تاثیر نداره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم خیلي خوب بود قشنگ صورتم گرد شده بود تپل شدم ولی دوره ش که تموم شد ي مدت بعدش قشنگ لاغر شدم شد همون صورت اولیم خراطین اینجوره که دائم باید استفاده کني

من استفاده کردم خیلي خوب بود قشنگ صورتم گرد شده بود تپل شدم ولی دوره ش که تموم شد ي مدت بع ...

چه مدت استفاده کردین؟؟ میشه بگین چطوری استفاده کردین؟؟ چجوری ماساژ میدادین؟؟ خیلی محکم جوری که صورت قرمز شه یا آروم؟؟

آخه خیلی مزش بده

مزه ش و اصلا متوجه نمیشید حتی خوشمزه هم هست اگر از این روش استفاده کنید

شیر و حسابی داغ کنید 

تو یه لیوان یه قاشق شکر یه مقدار پودر کاکائو و یه قاشق پر هم جوانه گندم بریزید

قاشق چایی خوری منظورم هست

بعد این رو ترکیب کنید تو لیوان خوب هم بزنید 

بعدش شیر داغ و بریزید تو لیوان خوب باز خوب هم بزنید قبل از سرد شدن شیر 

کاملا پودر حل میشه تو شیر و بزارید یکم سرد شه بعد بنوشید خیلی هم خوشمزه میشه

چه مدت استفاده کردین؟؟ میشه بگین چطوری استفاده کردین؟؟ چجوری ماساژ میدادین؟؟ خیلی محکم جوری که صورت ...

هر۱۲ساعت دوبار باید استفاده کني مثلا صب ک بیدارميشي بزن بعد دوساعت بعدش صورتت رو باآب ولرم بشور ديگه نزن تاشب ،وقتي خاستي بخوابي بازم بزن 

روش استفادشم اينجوره كه روغن اصلا دورچشات نزن 

هرناحيه از صورت دوقطره روغن بزن بعد براي ماساژشم قسمت گونهات كه ميخاي ماساژ بدي از استخون انگشت شصت دوتا دستات استفاده كن بكش رو ب بيرون ب سمت گوشات منظورمه براي خطوط پيشوني هم از دوتا انگشت اشاره استفاده كن رو ب بالا پوستت رو بكش 

ببخشيد اگه طولاني شد