2777
2789
عنوان

چاقی صورت و گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6443 بازدید | 25 پست
چه مدت استفاده کردین؟؟ میشه بگین چطوری استفاده کردین؟؟ چجوری ماساژ میدادین؟؟ خیلی محکم جوری که صورت ...

من فك كنم يماه استفاده كردم دقيق يادم نيس 

قرمز كه نه ولي بايد درست ماساژ بدي تا صورت داغ بشه وقتي پوست گرم بشه خيلي زود تاثير ميزازه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر۱۲ساعت دوبار باید استفاده کني مثلا صب ک بیدارميشي بزن بعد دوساعت بعدش صورتت رو باآب ولرم بشور ...

نه ممنونم که مفصل توضیح دادید. من برای گونه هام میخوام روی پیشونی نمیزنم اصولا. میشه بگید چند دیقه ماساژ می دادید؟ فقط بعد روغن زدن یا قبل اینکه روغن رو به صورتتون بزنید هم ماساژ میدادید؟ و اینکه چقدر فشار می دادید؟ محکم درحدی که پوست صورتتون قرمز بشه و درد بگیره؟ یا خیلی آروم و بدون فشار؟ به نظرتون بیشتر خود روغن تاثیر داره یا ماساژ؟ مگه ماساژ برای این نیست که روغن جذب بشه؟

نه ممنونم که مفصل توضیح دادید. من برای گونه هام میخوام روی پیشونی نمیزنم اصولا. میشه بگید چند دیقه م ...

ده دقيقه ماساژ بده بعد روش ماساژ خيلي مهم هست فقط روغن زدن تنها نيست بايد خوب ماساژ بدي تا پوستت قشنگ داغ كنه ولي نه اينكه انقد ماساژ بدي تا دردت بگيره 

بعد شايد چندروز اول جوش بزني اگه جوش زدي يكم يخ بزار تو مشما فريزر صورتت رو بايخ خنك كن 

مزه ش و اصلا متوجه نمیشید حتی خوشمزه هم هست اگر از این روش استفاده کنید شیر و حسابی داغ کنید  ...

عزیزم منم یمدته دنبال چاقی صورتم 

لاغرشدم

واقعا تاثیرداره این روش؟خودتون مصرف کردید؟

عزیزم منم یمدته دنبال چاقی صورتم  لاغرشدم واقعا تاثیرداره این روش؟خودتون مصرف کردید؟

بله خیلی صورت و پر میکنه و زیبا

بله من چندین ساله میخورم قبلا روزی دوبار میخوردم ولی الان روزی یکبار

یا جوانه گندم و میریزم تو سالاد استفاده میکنم

کلا جوانه گندم ارزش غذایی بالایی داره خیلی مفیده ولی برای پر شدن صورت اگر مدنظرتون هست پودرشو ک مطمین باشید قاطی نداره فقط جوانه گندم هست و تهیه کنید از عطاری روزی یه قاشق با یه لیوان شیر بعد از غذا بخورید (حتما بعد از غذا باشه)

توی یکماه نتیجه ش مشخصِ اگر مرتب استفاده کنید 

من وقتی مصرف میکنم کاملا تو عکسام مشخصه صورتم قبل از مصرف و بعد از مصرف جوانه گندم

ضمنا خود شیر هم باعث پر شدن صورت میشه

آب هم روزی ۸لیوان حداقل بخورید دیگ نور علی نور میشه هم پر میشه صورتتون هم پوستتون شفاف میشه

بله خیلی صورت و پر میکنه و زیبابله من چندین ساله میخورم قبلا روزی دوبار میخوردم ولی الان روزی یکباری ...

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی

برا منی ک باردارم البته ماه اولمه میشه استفاده کنم وزنمو خیلی بالا نمیبره؟