2777
2789
عنوان

اخلاق قبل و بعد از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 50 پست
تودوره دوستی که یک ماه بود عالی بود. عقدکردیم اولاش عالی بود بعدکم کم بعضی اخلاقاش دستم اومدکه یکم ب ...

خداروشکر ک خوبید ♥️

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

عزیزم مردا مثل زنا نمیتونن مدت طولانی نقش بازی کنن یت خوب خودشونو کنترل کنن

قطعا جایی ی سوتی میدن این دیگه عقل خودت باید بسنجه

مثلا خب قطعا پیش میاد چه تو رپابط دوستی چه تو دوران نامزدی اخلاقی از خودش نشون بده مثلا زود عصبانی میشه یکم.اخلاقش تنده بی ادبه هرچیه مشخص میکنه ازهمون اول تو دیگه باید تا تهشو پیش ببری و بگی اینیکه انقدر زبونش خرابه صددرصد با زبونش منم خراب میکنه و اذیت میشم دیکه 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم نامزدم هنوز عقد نیسیم بهم میگه قسم بخور نمیری بیرون :/فقط با پدر مادر حق دارم برم با دوستاممم ...

اینم فرق داره یکی بعدعروسی بدترمیشه که بعداحق نداری جایی بری تنهاحتی خونه مادرت یکی هم بعدعروسی بازبهترمیشه. 2تاازدوستام دوتاشوهستن. یعنی یکیش بهترشدالان ازاده یکیش بدترشد داره طلاق میگیره

میترسم نامزدم هنوز عقد نیسیم بهم میگه قسم بخور نمیری بیرون :/فقط با پدر مادر حق دارم برم با دوستاممم ...

این خیلی بده...یعنی چی نباید بری بیرون....مگه بچه ای که با کسی بری....این جزو طبیعیترین حقوق شماست ....یعنی چی....باهاش حلش کن....با زبون نرم! ببین علت این حرفش چیه....شکاک نباشه که بیچارت میکنه

خوب شد؟؟؟؟
عزیزم مردا مثل زنا نمیتونن مدت طولانی نقش بازی کنن یت خوب خودشونو کنترل کنن قطعا جایی ی سوتی میدن ا ...

وایییی من با نامزدم رفیق بودم دوران دوستی کمتر بود تو نشون قشنگ خودشو نشون داد ک تو زنمی روت حساسم نزاشت چادر از سرم بیفته هنوز ک سه سال میگذره نمیذاره تنها برم بیرون فقط پدر مادر 

ولی ب کلاسام کاری نداره تنها برم و بیام فقط زور باید برم خونه

اینم فرق داره یکی بعدعروسی بدترمیشه که بعداحق نداری جایی بری تنهاحتی خونه مادرت یکی هم بعدعروسی بازب ...

نامزد من قسم راستش خداست قسم الکی اصلا نمیخورده و اینکه قسم خورده همین ک فقط رو زنم حساسم ب زنم گیر میدم با خانوادش کاری نداره ها فقط من رسمی بشیم بدتر میشم تازه این یکیش بود تاپیک های قبیلم و بخونی میفهمی

اخه شنیدم میگن بیست درصد بدتر میشن ترسیدم

چجوری درصد گرفتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این خیلی بده...یعنی چی نباید بری بیرون....مگه بچه ای که با کسی بری....این جزو طبیعیترین حقوق شماست . ...

نمیدونم بخدا تاپیک های قبلیم و عزیزم بخونی فک کنم شما بفهمی ایشون رفتارش طبیعیه جو گرفتش یا شکاکه نمیدونم چون تجربتون بالاست من ۲۰ سالمه اونم ۲۱ 

۲۴ سالگی عقد میکنیم

روانشناس ها میگفتن

اگه شناختت درست باشه عوض نمیشن

طبعا بعد اینکه هم خونه شدید شناخت بیشتر میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نامزد من قسم راستش خداست قسم الکی اصلا نمیخورده و اینکه قسم خورده همین ک فقط رو زنم حساسم ب زنم گیر ...

خیلی سخت میشه خب شوهرمنم روم حساسه زنشم ولی کاری نمیکنه که اذیت شم. من صبح تاشب خونم خودش که سرکاره بهم میگه بروخونه دوستت بروخونه مامانت یابرویکم توپارک بانوان بشین.یاشباازسرکارمیادساعت10شب میگه بریم راه بریم یکم صبح تاالان خونه ای حوصلت سررفته.به شوهرم گفتم فردامیرم خونه دوستم خودش بااتوبوس یادم داد ازاونجابرواینجوری برو