2777
2789
عنوان

اسم گل🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 29 پست
فدات ن گلم باید مستقیم بزنی تو خاک مثل کاکتوسه  ی جایی  بذار ک نور داشته باشن ولی اون گل ...

باشه چشم ممنونم از راهنماییتون🌹🌹🌹

حتما میخرم

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی عکس واضح نیست ولی شبیه یاس هلندی میخوره سانسوریا الورا. من گیاه پزشکم سوالی داشتین در خدمتم& ...

ممنونم از راهنماییتون 

گلارو گذاشتم تو راه پله الان 

میخواستم بدونم سرمای راه پله و نورش هم معمولیه خوبه واسشون یا نه 

و اینکه یکی از کاربرا گفت الوورا رو سریع بکار تو آب نزار بمونه

منم کاشتم الان یکی از برگاش یکم زرد شده باید چیکار کنم 

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
ممنونم از راهنماییتون  گلارو گذاشتم تو راه پله الان  میخواستم بدونم سرمای راه پله و نورش ...

رو راه پله اگه نور نداره که مناسب نیست .

اگه نور داره و سرد هست مناسب نیست .

بله آورا گیاه گوشتی هست ینی داخل برگاش اب زیاد داره ‌ مصرف ابش کمه و نور  میخواد و گرنه میپوسه‌

اون گیاه دیگه ام اگه یاس هلندی باشه نور زیاد میخواد.

سانسوریا هم نور متوسط ابدهی کم 

رو راه پله اگه نور نداره که مناسب نیست . اگه نور داره و سرد هست مناسب نیست . بله آورا گیاه گوشتی ه ...

پس برم بیارمشون تو خونه 

ممنون عزیزم لطف کردی 

بعد چیکار کنم سرعت رشدشون بالا بره مخصوصا سانسوریا و پتوس یا یاس هندی حالا اسم دقیقشو نمیدونم 

ولی گفتن رونده است

شما باید کود مخصوص به سانس بدی تا پاجوش بزنه‌. اون گیاه دیگه که گفتم یاس هلندی هست یا شما میگی پتوس ...

شما باید کود مخصوص به سانس بدی تا پاجوش بزنه‌. اون گیاه دیگه که گفتم یاس هلندی هست یا شما میگی پتوس ...

عزیزم عکساشو واستون فرستادم

امروز رفتم کود بگیرم بهم کود npk ۱۰ ۴۵ ۱۰ دادن 

یک قاشق مربا خوری تو یک لیتر آب حل کردم به ۲تا سانسوریا و الو ورا و این گل دادم روش نوشته دوره بعدیش ۲۱ روز بعدیه

عکس واسم  نیومده..این کود رو باید زمانی میدادین که گیاه ریشه داشته باشه و حین جابجایی گیاه نباشه ینی زمانی که گیاه رو به گلدون دیگه ای انتقال دادین نباید از کود استفاده کنین. 

عکس واسم  نیومده..این کود رو باید زمانی میدادین که گیاه ریشه داشته باشه و حین جابجایی گیاه نباش ...

یا خدا پس اشتباهی دادم😂😂🙆‍♀️🙆‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این گیاه هویا هستش

مممنونم عزیزم حداقل اسمشو دونستم خدا کنه کود دادم نسوزن😐😐