2777
2789
عنوان

اسم گل🌹🌹🌹

530 بازدید | 29 پست

سلام لطفا راهنمایی کنید چندتا گل واسم آوردن که اسمشونو نمیدونم لطفا اگر بدونید بگین و اینکه شرایط نگهداریشون به چه صورته

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

دومی وسومی سانسوریا هستش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخری الوئورا

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
آخری الوئه وراست؟؟ به نظرتون؟

بله

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ممنونم اولیُ نمیدونید؟

احتمالا یه نوع زاموفیلیا

عزیزم اولی ی نوع پتوسه 

رونده است اگه ببندیش رو ب بالا رشد میکنه بزرگ بشه گل های خوشه ای میکنه 

آفتاب میخواد

دومی سانسوریا پا کوتاهه 

سومی سانسوریا بلک 

هر دو نور میخان 

آخری آلوئه وراس لطفا از آب دربیار و بزنش تو خاک تا نپوسیده

عزیزم اولی ی نوع پتوسه  رونده است اگه ببندیش رو ب بالا رشد میکنه بزرگ بشه گل های خوشه ای میکنه ...

خدا خیرت بده کمکم کردی 

باشه چشم الان میکارمش

من فکر کردم باید تو آب نگه دارم تا ریشه بزنه🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه در مورد نور و آبدهی شون هم کمکم کنی 

راستی واسه شون دو کیلو خاک گلدون خریدم 

خوبه یا باید با خاک باغچه مخلوط کنم؟؟

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
خدا خیرت بده کمکم کردی  باشه چشم الان میکارمش من فکر کردم باید تو آب نگه دارم تا ریشه بزنه🤦‍ ...

فدات ن گلم باید مستقیم بزنی تو خاک مثل کاکتوسه 

ی جایی  بذار ک نور داشته باشن

ولی اون گل پتوسیه آفتاب میخاد برای گل دهی 

اتفاقا باید خاکشون سبک باشه با خاک باغچه مخلوط نکن اگه کم اومد خاکت برای اون گل پتوسه میتونی خاک باغچه بریزی و هفته ای یه بار آب یاری کن  

تونستی قارچ کش بخر ماهی یه بار بشون بده تا ریشه بدن ک خراب نشن