2777
2789
اوم ولی دانشگاه فرق میکنه پاس بشی کافیه داش مدرسه ما معدل زیر۱۸اخراجه زیر۱۹تعهد😂اشتباه محضههه تی ...

داداشم حلی میخونه همچین قانونی ندارن

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراا اتفاقا اون فضایی که تو مدارس سمپاد هست هیچ جا نیست تلاش کن برسی بهش اگه آینده برات مهمه

هستی؟؟اطلاعات غلط میدی خب

اصلا اینطور نیست

من به عقب برگردم میرم نمونه

میدونی نمونه دولتی جوش بهتره همش میگن خب تیزهوشانیا از ما بهترن ما باید تلاش کنیم برسیم به اونا سر همینم خیلییی میخونن ولی تیزهوشان نه چون فاز دارن و فک میکنن بهتر از اونا هیچ کس نیس و شل میگیرن

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
میتونم بپرسم چندمی؟

۱۱

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
وای. معدل دهمت چند شد؟

ترم اول ۱۸و۳۶

ترم دوم ۱۸و۹۵

یازدهمم ترم اول ۱۹و۵صدم

هستی؟؟اطلاعات غلط میدی خب اصلا اینطور نیست من به عقب برگردم میرم نمونه میدونی نمونه دولتی جوش بهت ...

بله هستم بستگی به خود آدم داره واقعا منم شاید برای شکست نفسی و اینا همیشه تیزهوشانو خراب کنم ولی اینجا که کسی منو نمیشناسه سووو میگم که تیزهوشان جوش واقعا متفاوت و عالیه 

داداشم حلی میخونه همچین قانونی ندارن

کلا حلی قانوناش سبک ترن

من داداشم حلب میخوند با این حال اوناهم این قوانین رو داشتن

میدونی رئیس اموزش پرورش ما خیلیی جدیه

بهترین مدیرم شد تو سال گذشته تو کشور

چقد مهم بود برام واقعا الان به چه دردی میخوره!!!کل راهنماییو دبیرستان 20بود رفتم دانشگاه انگار هر درسی یع دنیای دیگه بود بعضیاش 20بعضیاش17 کمترینش 14یا12کلا فرق داره با مدرسه خودتم بکشی یه درسی مثل ریاضی زبان میاد همشو خراب میکنه تو معدل!!!! الان فقط قصدم اینه قبول بشم نیفتم 😂😂

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥