2777
2789
میشه بگین خودم حس می کنم خیلی بد شده لطفا نپرسید پایه چندم هستم ممنون

معدل پایین نوزده خیلی خوب نیست.. تو راهنمایی که راحت میشه ۲۰ اورد دبیرستانم که هدف کنکور ه دیگه تو مدرسه رو حداقل معدل ۱۹ و نیم به بالا رو بیارید ولی ناامید نشو ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست

فوقش یک سال پشت کنکور میمونی ولی میتونی

Just do it
مدرست چیه ؟؟ تجربی هستی؟

فرزانگان

اره

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تاپیکتو دیدم یاد زمان دبیرستان و راهنمایی خودم افتادم

من همیشه معدلم تقریبا ۲۰ بود و پایین ترین معدلم برا سال دوازدهم بود که درسو ول کرده بودم

الان کجام؟هیچ جا

به چی رسیدم؟هیچی

بهترین مدرسه درس خوندم ولی فقط خوبیش این بود ک اگه ازم بپرسن کجا درس میخونی بگم فلان جا

آخرش جز معده دردای عصبی و ریزش موهای شدیداز استرس و افسردگی هیچی برام نموند

اگه یه روز بچه دار بشم میزارم زندگی کنه ن اینکه از۹سالگی کتاب تستو بزارم جلوش از این کلاس تست ببرمش اونور همشم تو گوشش بخونم اگه درس نخونی هیچی نمیشی

عمرا یه بچه ی کمالگرا بار بیارم ک زیر فشارای من از بچگیش و نوجوونیش هیچی نفهمه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
الان تاپیکتو دیدم یاد زمان دبیرستان و راهنمایی خودم افتادم من همیشه معدلم تقریبا ۲۰ بود و پایین تری ...

چون شما موفق نشدید لزوما هرکسی که واسه ایندش تلاش میکنه قرار نیست ناموفق شه 

هر چیزی ی هزینه ای داره دیگه

Just do it
روزی چند تا تست میزنی ؟ 

خیلی تا😂😂

فعلا ک ۴روزه از درد معده و دل درد نمیتومم از حالت خدابیده بلندشم همشم زیر سرمم😢😢😂

ولی قبلش بستگی داشت

من نمیخوندم یعنی سر کلاس یاد میگرفتم براهمین وقتی ک برا خوندن باید میزاشتم رو میزاشتم برا تست

متغییر بود ولی تو روزای مدرسه حداقل۵۰غیرمدرسه۱۵۰تا۲۰۰

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
چون شما موفق نشدید لزوما هرکسی که واسه ایندش تلاش میکنه قرار نیست ناموفق شه  هر چیزی ی هزینه ا ...

عزیزم من منظورم اصلا این نبود منظورم این بود به خودتون سخت نگیرید

درضمن شما تو زندگی شخصی من نیستید اگه میگم هیچی نشدم و به هیج جا نرسیدم صرفا از نظر درسیه نه بقیه موارد🤗

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
الان تاپیکتو دیدم یاد زمان دبیرستان و راهنمایی خودم افتادم من همیشه معدلم تقریبا ۲۰ بود و پایین تری ...

منم الان کلاس نهمم دارم برای تیزهوشان میخونم 

پدر مادرمم دارن فشار میارن و انرژی منفی 

خودمم به شدت کمالگرا شدم جوری که حتی وقتی میخوام بخوابم عذاب وجدان میگیرم ........

قشنگ بود😟یه انسان تحویل جامعه بدی خیلییی بهتراز یه دکتر یا مهندس ک ن خودشو دوست داره ن زندگیشو

دوست داشتم طرز فکرتو

چه خوب   روزی ۵۰ تا هر درس تخصصی ؟؟

ن بابااا کلا😂😂😂

ن بابااا کلا😂😂😂

من خواهرم دهمه به زور روزی ۳۰ ۴۰ تا میزنه ولی روزای تعطیل بیشتره ...

خودش که خیلی نگرانه ..میگه  هیچی نیارم  

این یه ماهم نتونست زیاد تست بزنه درگیر امتحانات ترمش بود ..