2777
2789
عنوان

معجزه

108 بازدید | 16 پست

تا حالا معجزه رو تجربه کردین توی مسیر زندگیتون؟

من خیلی به معجزه اعتقاد دارم و فکر میکنم اگه آدم خوبی باشم یه جایی تمام انرژی ها به کمکم میان و یه نور بزرگ توی زندگیم تابیده میشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم  تعریف میکنی؟

داستان خاصی نیست

مثلا امسال برا امتحان ترم فارسی کلا یک و دو روز وقت داشتم نصف درس ها رو خوندم ولی کارگاه های بعد درس رو همه رو خوندم

دقیقا از جا هایی سوال اومد که خونده بودم و با کمال شگفتی ۱۹ خوردی شدم فکر کنم، که تو کارنامه ۲۰ هست ، خودم فکر می کردم فوقش ۱۷ بشم

اره خوبم  همیشه از زیبایی های آدم ها تعریف میکنم و احساسات خوبم رو باهاشون به اشتراک میزارم.

ولی گاهی آدم ها نمیگذاریم

همش پیش تو از بقیه گله می کنند و حرف های منفی میزنن من واقعا دیگه از خیلی از آدم های دور و برم خسته شدم

بازم خدا رو شکر 

داستان خاصی نیست مثلا امسال برا امتحان ترم فارسی کلا یک و دو روز وقت داشتم نصف درس ها رو خوندم ولی ...

یا پارسال که مجازی بود و درس نمی خوندیم احساس می کردم هیچی بلد نیستم و استرس امتحانات ترم رو داشتم ولی با کمک خدا معدل ام از بچه های دو تا کلاس انسانی بالا تر بود

2790
2778
2791
2779
2792