2777
2789
عنوان

معجزه

108 بازدید | 16 پست

تا حالا معجزه رو تجربه کردین توی مسیر زندگیتون؟

من خیلی به معجزه اعتقاد دارم و فکر میکنم اگه آدم خوبی باشم یه جایی تمام انرژی ها به کمکم میان و یه نور بزرگ توی زندگیم تابیده میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم  تعریف میکنی؟

داستان خاصی نیست

مثلا امسال برا امتحان ترم فارسی کلا یک و دو روز وقت داشتم نصف درس ها رو خوندم ولی کارگاه های بعد درس رو همه رو خوندم

دقیقا از جا هایی سوال اومد که خونده بودم و با کمال شگفتی ۱۹ خوردی شدم فکر کنم، که تو کارنامه ۲۰ هست ، خودم فکر می کردم فوقش ۱۷ بشم

اره خوبم  همیشه از زیبایی های آدم ها تعریف میکنم و احساسات خوبم رو باهاشون به اشتراک میزارم.

ولی گاهی آدم ها نمیگذاریم

همش پیش تو از بقیه گله می کنند و حرف های منفی میزنن من واقعا دیگه از خیلی از آدم های دور و برم خسته شدم

بازم خدا رو شکر 

داستان خاصی نیست مثلا امسال برا امتحان ترم فارسی کلا یک و دو روز وقت داشتم نصف درس ها رو خوندم ولی ...

یا پارسال که مجازی بود و درس نمی خوندیم احساس می کردم هیچی بلد نیستم و استرس امتحانات ترم رو داشتم ولی با کمک خدا معدل ام از بچه های دو تا کلاس انسانی بالا تر بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز