2789

یه حسی داریم به نام حس زنانگی که قابلیت تشخیص خیلی چیزا رو برامون ممکن میکنه 😂

اون ادا و عشوه و سلیقه و آشپزی و هنر هم یه نوع دیگه از زنانگی هست

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من برداشتم از زنانگی این چیزا نیس زنانگی یعنی عطوفت مهر و محبت ملایمت تقدس پاکی انسانیت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه من برداشتم از زنانگی این چیزا نیس زنانگی یعنی عطوفت مهر و محبت ملایمت تقدس پاکی انسانیت

باشه! اما این زیباترین تعریفش بود😍

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
باشه! اما این زیباترین تعریفش بود😍

💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

واقعا باهات موافقم. نمیدونم چرا تا حس زنانگی رو میاد وسط اکثرا نظرشون میره برای ارایش و اراستگی و لوندی و شوهرکشی. البته اینام هست ها ولی خیلیا فقط اون قسمتشو روش تمرکز دارن

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

زنانگی یعنی به زنا نگی.مردانگی یعنی به مردا نگی.الان اینوبایدبه مانگی. به مردایی بگی که تابازناشون دعوامیکنن میگن توزنانگی نداری وبااین جمله میرینن توهرخدمتی که همسرشون توی یه عمر زندگی براشون کرده....

واقعا باهات موافقم. نمیدونم چرا تا حس زنانگی رو میاد وسط اکثرا نظرشون میره برای ارایش و اراستگی و لو ...

نه اینا نیس نباید قبل از این که طرز فکرمون اهمیت داشته باشه جسممون مطرح باشه