2777
2789
عنوان

کارای دختر من😭😂😂😂

443 بازدید | 10 پست

اومدم خونه رو تمیز کنم زیر تخت دخترمو میخواستم تمیز کنم یچی دیدم از خنده ترکیدم

کیکاشونو نصف خوراکی هایی که بهش داده بودم بخوره زیر تخت قایم کرده با یه رب و سس تا شکلات و بیسکویتم گذاشته بودن زیر تخت😂😂😂🤲🤲🤲

به دخترم گفتم چرا اینارو قایم کردی گفت میترسم قحطی بیاد😂😂😂

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

الهی طفلک من

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خنده به کنار 

من بودم فکرم درگیر میشد که چرا بچه م باید بترسه قحطی بیاد؟از کجا شنیده و کی و چی این استرس رو بهش منتقل کرده تا این حد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

این تاپیک بزن تو خسیسترینها   چند سالشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
۷

اللهی . ازش بپرس چرا این فکرومیکنه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اضطراب داره .پسر منم اضطراب گرفته میبرمش بازی درمانی ،تو خونه اخبار منفی نده

مدرسشون هر چی اخبار منفیه میاره تو جونشون

امروزم معلمشون برگشته بوده گفته بوده تهران البرز زلزله میاد زیر آوار میمونین موشای غول ادم خوار مارو زنده زنده میخورن😐😐😐

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)