ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین سرخود دارو گیاهی مصرف نکن چون ممکنه اول باید طبعت اصلاح شه بعد برای نازاییت دارو بده.دوتا طبیب طب سنتی هست یکیش متخصص طب سنتی هست دکترمژده پورحسینی توقم توتلوزیونم اومده صحبت کرده منم پیشش رفتم.یکیش هم ماماهست ولی خیلی ازش تعریف میکنن خانم بیوس توقم
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)
نميدونم انگار دكتر گفته ولي من دوتا دوستام با اين روش رفتن پيشش خود دكتر قبول ميكنه منشي ها بد اخلاقن ولي همين دو روز پيش دوستم خبر بارداريش داد هركي تو شهرمون رفته باردار شده