2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 49 پست
مرسی عزیزم مامان شدنت پیشاپیش مبارک ازمایش دادی حتما تگم کن تو هم واسه حاجتم دعا کن عزیزم😘❤️

ان شاالله هرچی از خدا میخای و بصلاحته بهت بده عزیزم.اگه‌مثبت بود چشم حتما

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا تاپیک و ول میکنید و می‌رید در پناه خدا؟؟؟ استاتر بیا بگو از خودت؟

سلام عزیزم دارم بچمو میخابونم😍😍خدارو هزاران مرتبه شکر بچم نزدیک دو سالش شده

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
سلام عزیزم دارم بچمو میخابونم😍😍خدارو هزاران مرتبه شکر بچم نزدیک دو سالش شده

ای جانم الهی خوش قدم و روزی باشه

من بچم ۱۸ ماهشه و بعد از یک سال و نیم ۱۴ تیر پریود شدم و دیگه نشدم اگر بخوام بگم پری دقیق الان ۱۵ ..۱۶ روز تاخیر دارم سه تا بی بی گذاشتم بعد دو سه ساعت هاله میندازه بشدت کمردرد و دل دردم و از شدت استرس حالت تهوع دارم، شما چه جوری و کی مشخص شد بارداری؟؟؟

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم

نمیدونم والا استارتر مگه عکس بی بی چک نزاشته بود😑😂😂

عهه ب سلامتی مبارکش باشه ،من ی عکس بی بی چک خیلی کمرنگ دیدم گفتم اون منفیه ،شمارو بی بی چمتونو ندیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم الهی خوش قدم و روزی باشهمن بچم ۱۸ ماهشه و بعد از یک سال و نیم ۱۴ تیر پریود شدم و دیگه نشدم ا ...

من همون روز که این تاپیک و زدم رفتم آزمایش دادم باردار بودم.بنظرم شمام بارداری هیچ بی بی چکی الکی خط نمیندازه😂 .ممنون از دعاهای خوبت عزیزم دعا کن بتونم بسلامتی بزرگش کنم  

عهه ب سلامتی مبارکش باشه ،من ی عکس بی بی چک خیلی کمرنگ دیدم گفتم اون منفیه ،شمارو بی بی چمتونو ندیدم

مثبت بود خداروهزاران مرتبه شکر الان دو سالشه پسرم