2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 97 پست

استارتر تورو خدا به سقط فکرنکن.... سقط گریبان گیره... بدبخت میکنه آدمو

خداروشکر کن

به ماها فکر کن که چقدررررر چشم انتظار خط دوم بیبی چک ایم... حسرت شده برامونـ.. هزارتا روش درمانی رو انجام دادیم و هر روز قبل پریود قد یه سالللل میگذره برامون

شکر کن خدارو

منم ۲۲سالما ولی حدود ۱۶ماهه بچه میخام و نمیشه😥😥🥺🥺🥺😭😭آرزو شده برام بیبی چک مثبت

ولي من شاكرم درسته استرس ًدارم سخته ميترسم ولي هديه خداس 

درود بر درک و فهمت

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سقط چرا!!!تو ک قصد بچه دار شدن داری،الان نشد سال بعد 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته حتما مصلحتی توشه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

عزیزم سقط نکنیا یه موقع باور کن خیلی عوارض داره فک کن ک اون الا جون داره درسته کوچولوعه ولی تورو مامان خودش میدونه ب تو چسبیده ک تو ازش محافظت بکنی شاید با رفتنش دیگه هیج بجه ای نیادا اون وقت یه عمر حسرت میخوری

۲۲ سال کمههه

من ۲۱ سالم بود بعد ۹ ماه از اردواجم بچه اولم دنیا اومد

الان ۲۵ سالمه دوتا بچه دارم

بخدا اگه سقطش کنی خدا شوخی باهامون نداره زندگیت هیچ وقت مثل اولش نمیشه حتی شاید کلا بهم بریزع

اگه نمی خواستی چرا عشق و حالت کردی بدون جلوگیری درست و حسابی

به حرفای بقیع توجه نکن که می گن سقط کن هیچی نمیشه

خودت باید آی یو دی می زاشتی 

مقصر خودتی 

ببخش تند باهات حرف زدم

حتی اگه خودمم الان ناخواسته باردار بشم بهم این حرفارو بزنن شاید نارحت بشم ولی باید حواسم جمع می‌کردم

عزیز دلم بچه نعمته بیاد زندگیت ازین رو به اون رو میشه

توکل کن نگهش دار

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

من سه سال پیش ناخواسته باردار شدم ۲۱سالم بود سقطش کردم مثل چی پشیمونم الان.الانم باردارم ولی بازم عذاب وجدان منو ول نمیکنه.من میدونم الان فکر میکنی ماها درکت نمیکنیم و شرایط بچه رو نداری و از نظر روحی بهم ریختی ولی خدا برات یجوری درستش میکنه که فکرشم نمیکنی.به سقط فکر نکن بعدش نابود میشی ازمن که تجربه شو دارم بشنو

عزیزم سقط نکنیا یه موقع باور کن خیلی عوارض داره فک کن ک اون الا جون داره درسته کوچولوعه ولی تورو مام ...

دقیقا دوستم امروز بعد ۱۳ سال با کلی دارو و دوا بالاخره بچه دار شده تو ۴۰ سالگی اونم

من سه سال پیش ناخواسته باردار شدم ۲۱سالم بود سقطش کردم مثل چی پشیمونم الان.الانم باردارم ولی بازم عذ ...

افرین گلم خدا کمکت کنه ان شاالله خدا می بخشه و اون بچه همه هم همین طور😍حتما بخشیدت و دوباره خودش تو دلت جا کرده خدا خیلی دوست داشته

دقیقا دوستم امروز بعد ۱۳ سال با کلی دارو و دوا بالاخره بچه دار شده تو ۴۰ سالگی اونم

والا بخدا من درکش میکنم الا من خودمم ناخاسته باردار بشم خیلی شک میشم هرچقدم شرایطشو نداشتع باشم ولی بازم گناه داره حالا گناهش هیچی بدن خودش نابود میشه ممکنه دیگه بجه دار نشه با همسرش حرف بزنه یه فکری بکنن

یجوری میگی سنی نداری انگار خودت شیر میخوری 😒 اینقد بدم میاد از این حرف که میگن الان زوده و شرایطشو ندارم میخوام سقط کنم . اخه چجوری دلتون میاد 🤦‍♀️

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
والا بخدا من درکش میکنم الا من خودمم ناخاسته باردار بشم خیلی شک میشم هرچقدم شرایطشو نداشتع باشم ولی ...

اره دقیقا منم تو وضعیت استارتر باشم شاید مثل خودش تصمیم بگیرم ولی دعا میکنم یکی باشه اون موقع پشیمونم کنه