2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 97 پست
وقتی شرایطشو ندارم چکار کنم؟

نگاه کن گلم، همه حرف من اینه که اگه به صلاح نبود و خدا نمی خواست این بچه معصوم، الان تو دل تو نبود و خدا هم هیچ کارش بی حکمت نیست و هممون اینو میدونیم که خدا صلاح بنده هاش رو می خواد به نظر من اصلا به شوهرت بگو شاید شوهرت استقبال کرد و یه شور و نشاط و برکت دیگه ای تو خونتون جریان پیدا کرد شاید همین بچه باعث بشه که صمیمیت و شادی تو خونتون بیشتر بشه و شوهرت بیشتر از قبل بهت توجه کنه

به جنبه های مثبتش نگاه کن

خدا به هر کسی این عنایت و لطف رو نمی کنه

اگر سقط کنی بچه رو خدا نگاهش رو از زندگیتون میگیره چون نعمتی که خدا بهتون داده رو خودتون با دستاتون نابودش کردین

اللهم عجل لولیک الفرج   

به هر حال باید دکترو بری بای هر دوتا کار 

شاید فقط کیسه تشکیل شده باشه و رویان نباشه 

شایدم دوتا کیسه و رویان باشه شاید خارج از رحم باشه

برای همین میگم زود برو آزمایش و دکتر 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حاملگی اولم ناخواسته بود شهریور سقط کردم هنوز بعد گذشت تقریبا۶ ماه عوارضش باهام

اگه واقعا تصمیمتو گرفتی برو دکتر سونو بده ببین چندهفته هستی اگه زیر۵ هفته باشی اصلا نمیفته زعفران و ایناهم فقط خون و رقیق میکنه 

خود درمانی نکن مخصوص که بچه اولت

این هدیه خدا هست. خوشبحالت. ولا من از حسرتش الان دارم گریه میکنم

لطفا این حرفو نزنید خدا بچه شمارو به استارتر نداده که هرکسی پیش خدا یک هدیه ی داره برای یکی زودتر برای یکی دیرتر 

این حرف انرژی منفی داره خیلی

منم حاملگی اولم ناخواسته بود شهریور سقط کردم هنوز بعد گذشت تقریبا۶ ماه عوارضش باهام اگه واقعا تصمیم ...

چجور سقط کردی؟ 

درخواستمو قبول میکنی

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉
اخه ۱۰ سال کجا ۸ ماه کجا

منم ٢٦ سالمه و ٣ ماه و نيمه كه عروسي كردم و بي بي چكم مثبت شده دو سه روزه بمن گفته بود تا ٦ ماه باردار نميشي تنبلي داري ممكنه بعدش هم دارو بدم برا بارداري الان استرس دارم ميفهممت