2789
عنوان

تست بارداری

164 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. من درست زمان پریودم دچار لکه بینی شدم دقیقا مشخصات لک لانه گزینی و داشت . آیا بیبی چک تو این زمان قابل اعتماده ؟ فقط دو روز لک داشتم و الان دوروز از قطع شدنش گذشته. ممنون میشم راهنماییم کنید💐🙏 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثر کسایی ک خون لانه گزینی میبینن بچه اشون پسره  مبارکه عزیزم

ممنون عزیزم . فقط من یع دختر دونیم ساله دارم بعدش به خاطر زخم دهانه رحم که داشتم پیشگیری میکردم . ینی باورم نمیشه باردار باشم 🫣

عزیزم میشه بگید علائمتون چیا بود؟!  الان چی؟ درد پریودی دارین؟

بعد زایمان پری منظم شده . دقیق روز پریودم لکه داشتم شفاف صورتی . هرچی منتظر بودم پریود بشم نشدم بعد سینه درد شدید ‌ ‌ درد کمر و سردرد 

بعد زایمان پری منظم شده . دقیق روز پریودم لکه داشتم شفاف صورتی . هرچی منتظر بودم پریود بشم نشدم بعد ...

عزیزم من ماه پیش چون اورژانسی مصرف کرده بودم این ماه بعد تخمک گذاریم لکه بینی داشتم ولی تیره بود بعدش دوباره قرص خوردم قطع شد زیر دلم تیر میکشید ( شک از پیشاب داشتم) حالا الان چند روز گذشته خیلی درد دارم قسمت بالای باسن و زیر شکم و سینه ۴ روزیم به وقتم مونده این علائم پریودی؟! یا بارداری؟ جفت رابطه ها بدون دخول بوده و بعدش قرص مصرف کردم فقط اینسری چون ال دی رو اورژانسی خوردم و بعد ۶ ساعت بار دومو استفراغ کردم میترسم 

[QUOTE=273299575]عزیزم من ماه پیش چون اورژانسی مصرف کرده بودم این ماه بعد تخمک گذاریم لکه بینی داشتم ولی تیره بود بعد ...[/QUOTمن به  قرص حساسیت دارم . نمیتونم مصرف کنم .بیبی چک گذاشتید ؟اخه من یه جایی خوندم که باید یک هفته از لک گذشته باشه 

[QUOTE=273299575]عزیزم من ماه پیش چون اورژانسی مصرف کرده بودم این ماه بعد تخمک گذاریم لکه بینی داشتم ...

راستش من اصلا نمیخوام که باردار باشم ولی انقدر علائما مثل پریودی که چشمم ترسیده الان نمیدونم درد پریودیه یا چی