2777
2789

بستگی به شهرت داره

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساعت کاری هشت تا دونیم قرار داد نمیبنده ولی بیمه میکنه سه تومن خوبه  

اره عزیزم بنظرم خوبه

من تابستون دنبال کار بودم یه جا رفتم ۸ ساعت باید کار میکردم حقوقش فکر کنم ۲تا۳ تومن بود تا سه ماه اول هم قرار داد نمیبست بدون بیمه هم بود

جاهای دیگه هم گشتم همین بود تقریبا نهایتا تا ۵ تومن میدادن اما ساعت کاری بالاتر

بستگی به شهرتون داره ممکنه جای دیگه حقوق بیشتر بدن یا شرایط بهتری داشته باشن.

اما بنظرم خوب باشه چون بیمه هم میکنه..

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤
اره عزیزم بنظرم خوبه من تابستون دنبال کار بودم یه جا رفتم ۸ ساعت باید کار میکردم حقوقش فکر کنم ۲تا۳ ...

اخه من بیمه زیر نظر بابامم به‌چه دردم میخوره  من احساس کردم کم میده گفتم نرم ولی کو کار اخه هرجایی هم نمیشه رفت من تهرانم

اخه من بیمه زیر نظر بابامم به‌چه دردم میخوره  من احساس کردم کم میده گفتم نرم ولی کو کار اخه هرج ...

دقیقا ادم میترسه اینو قبول نکنه و همون یه فرصت هم بسوزه

راستش من از شرایط تهران خبر ندارم اونجا خرج زندگی که خیلی بیشتره والا سه تومن چیزی نمیشه

به نظرم قبول کن ولی دنبال جاهای دیگه‌ام باش که اگه شرایط بهتری پیدا کردی بری یا اگه بهتر پیدا نکردی همین رو هم از دست ندی

بگو بیمه نکنه ولی قرارداد ببنده

بحث همینه دیگه قرار داد حرف میزنی انگار نفسشو میگیری

اگه خیلی مشکوک میزنه تحقیق کن دربارش

از همون همکارها یا اگه واسطه‌ای دارین که اشناتون کرده بپرسید

منشی قبلی هم داشته؟ اگه با اون حرف بزنی خیلی بهتره

یه وقت خدانکرده ضرر نکنی و دستتم به جایی بند نباشه

والا یکی بهم گفت زیاد منشی نگه نمیداره .نمیدونمم چرا .

شاید میخواد کسی از کارهاش سر در نیاره یا اینکه با هر کسی سازش نداره

اگه سر کار رفتین شماره منشی قبلی رو از همکار دیگتون به بهونه‌ای بگیرین و ازش بپرسین درباره اینکه حقوقشو کامل گرفته یا اینکه چرا رفته

هیچکس نیست اونجا فقط خودممو خودم

راستش به نظرم شما کوتاه مدت اونجا کار کنین

اگه شرایط بهتری فعلا پیدا نشد این کار رو قبول کنین ولی همزمان دنبال شرایط بهتر هم بگردین