2777
2789
عنوان

بارداری؟؟؟؟... 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 77 پست
انشالله این ماه بارداری و خوش خبر میای😍😍

انشالله.. یعنی میشه 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ اسمای قشنگی. نه چرا اینجوری میگی بچه داشتم خیلی خوبه از اینکه نداشته باشی و حسرتسو بخوری

ممنون،بخدا اینقدر از صبح تا شب میریزن میپاشن اذیت میکنن ک کلافه میشم ،ناشکر نیستم سالم باشن ولی خیلی سخته خیلی

مطمعن باش میشه😍😍

انشالله ای خدا🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ممنون،بخدا اینقدر از صبح تا شب میریزن میپاشن اذیت میکنن ک کلافه میشم ،ناشکر نیستم سالم باشن ولی خیلی ...

درسته اما نداشتن و حسرت خوردن خیلللللی سخت تره حالا با این حال که من یکی دارم

خدا برات حفظشون کنه

ممنون،بخدا اینقدر از صبح تا شب میریزن میپاشن اذیت میکنن ک کلافه میشم ،ناشکر نیستم سالم باشن ولی خیلی ...

اره خب مادر شدن خیلی سخته ولی به سختیاش می ارزه. انشالله بزرگ میشن عوضش درمیاد. هستن کسایی که حاضرن خونه زندگیشونو بفروشن خرج دوا و درمون کنن تا ی بچه سالم داشته باشن.. انشالله خدا بمن و همه منتظرا بچه سالم بده🥺🌱😍

اره خب مادر شدن خیلی سخته ولی به سختیاش می ارزه. انشالله بزرگ میشن عوضش درمیاد. هستن کسایی که حاضرن ...

به خدا تو این دوسال نیم چه سختی هایی که نکشیم

نیدونم احساس میکنم خدا قهرش گرفته باهام😔

ایشالا خدا ب همه تموم خواسته های دلشونو بده 

انشالله عزیزم. خدا فرشته ها تو برات حفظ کنه

به خدا تو این دوسال نیم چه سختی هایی که نکشیم نیدونم احساس میکنم خدا قهرش گرفته باهام😔

ناراحت نباش شکر کن یکی داری

این دوتا جانور منم سالم و صالح بزرگ بشن

انشالله

به خدا تو این دوسال نیم چه سختی هایی که نکشیم نیدونم احساس میکنم خدا قهرش گرفته باهام😔

چن ساله بچت؟ دختر با پسر