2777
2789
عنوان

بارداری؟؟؟؟... 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 77 پست
اره باز خدارو شکر ولی احساس میکنم ناشکری کردم که خدا بهم نمیده 

چرا ناشکری

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
۲۷ دخترم ۸ سالشه

خدا حفظش کنه و انشالله سریعتر باردار شی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ناشکری

سر بچه دخترم که باردار بودم خیییییلی دوست داشتم بچه اولم دختر باشه شوهرم برعکس من کلا مادرشوهرم اینا پسر پرستن اون موقع تو مطب ماما ، ماما گفت با ازمایش ph میتونه بگه جنسیت چیه منم خوش حال گفتم باشه وقتی بهم گفت پسره خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرا تو دلم گفتم خدا من ازت دختر خواستم تو بهم دختر بده چون دیگه شوهرم پیگیر نمیشه که من دختر دار بشم اما برا پسردار شدن هر کاری لازم باشه میکنه وقتی دخترم ۵ سالش بود رفتم دکتر برای قبل بارداری دکتر  شوهرمو نوشت ازمایش وقتی جواب ازمایش اومد گفت اصلا امکان بارداری وجود نداره 

من سربارداری دخترم خیلی اذیت شدم ار طرف جاری و شهر و مادر شوهر خیللللی

فک میکنم کلا این دوسال و نیم هم سر اینه که خدا بهم بچه نمیده😭😭😭

سر بچه دخترم که باردار بودم خیییییلی دوست داشتم بچه اولم دختر باشه شوهرم برعکس من کلا مادرشوهرم اینا ...

نه خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست 

چی بگم والا خودم کردم که لعنت بر خودم باد🤐🤐

نبابا. خدابزرگه زودیه زود باردار میشی

فدات بشم دوست خوبم از دلداریت😘😘

قربونت. من این ماهم فک کنم باردار شم چشمم لب نمیخوره.. 

انشالله میشی من مطمعنم😍😍

انشالله 🥺

عزیز اگه باردار بودی حتما بهم اطلاع بده  خیلللللللللی خوشحال میشم خبر بارداریتو بشنوم😍😍

حتما میگم و تاپیک میزنم🥺😍بنظرم این ماه میشه؟ 🥺

اره بابا چرا نشه علائمیداری 

بعد اقدامم کلا علاقه داشتم ولی باردار نبودم دیگ اهمیت نمیدم ب علائم