کتبدیلت مدیر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 عنوان نماز شب🤲 | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 64 پست سلام دوستان نماز شب خوندم سجادم پهنه گفتم شما دوستان خوبمو یاد کنم🤲🌺هرکی خواست اسم بگه یا لایک کنه براش صلوات بفرستمشما هم بر دل شکستم دعا کنید دلم از همه عالم گرفته دنیا به این بزرگی برام شده قفس🥺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته 1401/11/19 | 00:21 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 18038 از خدای مهربون میخوام بهترینهارو نصیبت بکنه غم نبینی همیشه شاد باشی🤲🌺 خیلی ممنون همچنین عزیزم انشالله هر چ برام دعا کردی خدا هزارر برابرش رو به خودت بده الهی امین♥️🤲 میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 اسی من لطفا دعا کن موفق بشم و بابا مامانمو سربلند کنم دعا کن موفق بشم و بتونم اون ضرر ... انشاالله همیشه توی زندگیت موفق باشی و دل پدر مادرتو شاد کنی و هر ضرری ک تو زندگی پیش اومده جبران بشه و روزای سخت فراموش بشه🤲🌺عزیزم با نیت خوبت من مطمعنم تو بهترینی و به هرچی ک بخوای میرسی چون پدر مادرت دعات کردن❤ لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 سمیه برای سلامتی پدرم دعا کن ممنون عزیزم برای سلامتیه پدر مهربونت حمد و صلوات فرستادم..انشاالله همیشه سلامت و سایش بالاسرتون باشه🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18911 خدایا ظهور امام زمانمون نزدیک کن 🤲 خودت رحم کن به مردم از بلاهای اسمانی و زمینی دور کن 🤲 عزیزم ا ... ممنونم عزیزم عاقبت بخیر بشی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پاستیلتونم عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 3995 انشاالله همیشه توی زندگیت موفق باشی و دل پدر مادرتو شاد کنی و هر ضرری ک تو زندگی پیش اومده جبران بشه ... مرسی عزیزم خدا دوباره شمارو سرپا میکنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (: