کتبدیلت مدیر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 عنوان نماز شب🤲 | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 64 پست سلام دوستان نماز شب خوندم سجادم پهنه گفتم شما دوستان خوبمو یاد کنم🤲🌺هرکی خواست اسم بگه یا لایک کنه براش صلوات بفرستمشما هم بر دل شکستم دعا کنید دلم از همه عالم گرفته دنیا به این بزرگی برام شده قفس🥺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته 1401/11/19 | 00:21 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 الهام منم برات فرستادم ممنون مهربونم🌺از خدا میخوام به هر چی که میخوای برسی🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 برای مامان دوستم افسرده اس خیلی پرخاشگری میکنه با بچه هاش برای اونم دعا کن اروم بشه انشاالله زودتر حالش خوب میشه و دل بچه هاش شاد 🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 تورو خدااااا تو رو به همین نمازت قسم دعا کن از این خونه بریم زود تر خدایا تورو به بزرگیت و بخشندگیت قسمت میدم هر کس هر جایی که دوست داره همونجا باشه در ارامش🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 سلام عزیزم لطفا برای ظهوروسلامتی اقا و زلزله زدگان بخصوص مردم سوریه دعا کن در اخر اگه دوست داشتی برا ... خدایا ظهور امام زمانمون نزدیک کن 🤲خودت رحم کن به مردم از بلاهای اسمانی و زمینی دور کن 🤲عزیزم انشاالله به هرچی که میخوای برسی تو زندگیت شاد باشی🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
پاستیلتونم عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 3995 اسی من لطفا دعا کن موفق بشم و بابا مامانمو سربلند کنم دعا کن موفق بشم و بتونم اون ضرر رو جبران کنم خدا دوباره شمارو سرپا میکنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 عید میخایم بریم مشهد برا حاجتمون.دعا کن بعد۵ سال بچه دارشم گوشوارمو نذر حرم میکنم اسمم فاطمس از ته د ... خدایا قسمت میدم به علی اصغرت دامن فاطمه عزیزم سبز بشهیه بچه سالم و صالح بدنیا بیاره🤲🌺برات حمد و صلوات فرستادم🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 پررررریسا برام دعا کنین بچه ها انشاالله حاجت روا بشی دعات کردم🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
lady_turk عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2028 خدایا قسمت میدم به علی اصغرت دامن فاطمه عزیزم سبز بشه یه بچه سالم و صالح بدنیا بیاره🤲🌺 برات حمد ... مرسی عزیزدلم قربونت برم من یازان بلع یازدی چاره ندی...
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 قبول باشه التماس دعا زینب هستم دعا کن زمین اروم بگیره انشاالله هم زمین هم دل بیقرار دل شکسته دل خون دل سنگ دل سوخته همه اروم بشن خدایا خودت کمک مردم بکن 🤲🌺زینب جانم انشاالله حاجت روا بشی🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 ابجی گلم ازت خواهش میکنم اولا برای همه ابجیای اینجا دعا کن .که خدا دلشون شاد کنه . دوما برای منم&nbs ... شکوفه عزیزم انشاالله زودتر خوب میشی واین روزای سختو فراموش میکنی تو کل بر خدا🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 برای منو بچه هام رنگ آرامشو ببینیم از ته دل برامون دعا کن ممنون انشاالله همیشه سلامت باشید و کنار هم در ارامش زندگی کنید🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 پریسا هستم التماس دعا انشاالله حاجت روا بشی عزیزم دعات کردم🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 دنیا واسه منم زندان و قفسه . داخل این دایره افتادیم که چی بشه . کره زمین . ادم حس خفگی میگیره دلم پرواز میخواد اخ دوتا بال داشتم پر میکشیدم میرفتم اون دور دورا خودم تنها🥺انشاالله به هرچی میخوای برسی عزیزم🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کوچولو_matin عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 1016 انشاالله همیشه سلامت باشید و کنار هم در ارامش زندگی کنید🤲🌺 ممنون عزیزم خیلی به دعا هاتون محتاجم
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18473 اسمم راحله التماس دعا خدا حاجتت رو بده♥️🤲 از خدای مهربون میخوام بهترینهارو نصیبت بکنه غم نبینی همیشه شاد باشی🤲🌺 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته