2777
2789
عنوان

نماز شب🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم لطفا برای ظهوروسلامتی اقا و زلزله زدگان بخصوص مردم سوریه دعا کن در اخر اگه دوست داشتی برای خودمم دعاکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

ابجی گلم ازت خواهش میکنم اولا برای همه ابجیای اینجا دعا کن .که خدا دلشون شاد کنه . دوما برای منم  دعا کن از لحاظ جسمی که داغونم ( بحاطر پریود شدید وطولانی) از لحاظ روحی هم خیلی داغونترم . دیگه بریدم .اسمم شکوفه اس از مسهدم 

انشاالله به هرچی میخوای برسی🤲🌺

مرسی گلم همچنین 🌷💓

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
انشاالله هیچ وقت تو زندگیت غم نبینی مهربون🤲🌺

مرسی عزیزم منم برای آرامشت حمد می خونم 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

دنیا واسه منم زندان و قفسه .

داخل این دایره افتادیم که چی بشه . کره زمین .

ادم حس خفگی میگیره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .