2777
2789
عنوان

ایروبیک یا زومبا یا تی آر ایکس

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 23 پست
اره چاقم یعنی برم میتونم از پسش بر بیام چون قبلا ایروبیک رفتم و فیتنس میترسم میگم نکنه یاد نگیرم

یاد نگیری اولش هم طبیعیه مورد نداره، یواش یواش چند جلسه بری راه میفتی عوضش تحرکش زیاده

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان خاموشی زدم واسه خاطر بچه ها  من  سه دست لباس ورزشی گرفتم  و سه روز تو ...

اها اشکال نداره اگه یه دست بگیرم زشت نیست چه ورزشی میری

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
یاد نگیری اولش هم طبیعیه مورد نداره، یواش یواش چند جلسه بری راه میفتی عوضش تحرکش زیاده

اها حالا این ماه چون یکم کار دارم نزدیک عیده میخوام جلسه ای برم فکر کنم بهتره اگه نتونستم دیگه نمیرم

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
اها اشکال نداره اگه یه دست بگیرم زشت نیست چه ورزشی میری

نه زشت نیست اصلا 

منم اول با ی دست شروع کردم 

چون گفتم ببینم راحتم توش یا نه ؟ 

تاپ و ساپورت هم میپوشن خیلیا 

من ایروبیک میرم ۶-۷ ماهه 

نه زشت نیست اصلا  منم اول با ی دست شروع کردم  چون گفتم ببینم راحتم توش یا نه ؟  تا ...

اخه اونجا هرروز یه مدل میپوشن به خاطر این گفتم

تاپ روم نمیشه چاقم بعد زیر بغلم مشخصه بدنم جوش داره خجالتی میکشم

ایروبیک خوبه یا زومبا

اخه اونجا هرروز یه مدل میپوشن به خاطر این گفتم تاپ روم نمیشه چاقم بعد زیر بغلم مشخصه بدنم جوش داره ...

همت کن و برو 

انقد روحیه میگیری که نگووووو

تیشرت استین کوتاه هم میپوشن خیلیا

من خودمم گاهی میپوشم 

من جو ایروبیک و بیشتر خوشم اومده 

همت کن و برو  انقد روحیه میگیری که نگووووو تیشرت استین کوتاه هم میپوشن خیلیا من خودمم گاه ...

قبلا ایروبیک رفتم خیلی دوس دارم روحیم عوض شه

ممنونم ازت گلم