2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسنیم 

عزیزم با شوهرت هماهنگ باش و یه شب که جمع بودن حرفتو بزن 

بگو من دیگه به سن قانونی هم رسیدم و از نظر قانون هم من یک فرد کاملم 

بهشون بگو من بچه نیستم اجازه ام دست کسی باشه و حتی شوهرمم فقد باهاش مطرح میکنم 

اگه سعی کنید با دخالت هاتون زندگیمو بهم بریزن مجبورم دست شوهرمو بگیرم و دوتایی بریم 

البته قبلش با همسرت مطرح کن که اینارو میگی و اونم پشتت باشه 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
همسنیم  عزیزم با شوهرت هماهنگ باش و یه شب که جمع بودن حرفتو بزن  بگو من دیگه به سن قانون ...

به خاهرش هم بگو آبجی جون شماهم پس بسوز و بساز آخه باباتو ک میشناسی آبرو واسش خیلی مهمه 

اگه گفت بتوچه 

‌بگو ما این حرفارو نداریم گلم همونقد ک پای تو تو زندگی منه منم همونقد مث یه خواهر وضیفمه همدردی کنم باهات 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
همسنیم  عزیزم با شوهرت هماهنگ باش و یه شب که جمع بودن حرفتو بزن  بگو من دیگه به سن قانون ...

من اصلا دلم نمیخاد خانوادشو ببینم حالم ازشون بهم میخوره باید شوهرم بگه ک اونم هرچی میگم یادش میره و البته تنهایی هم بفرستمش مبخاد بره حرف یاد بگیره

من اصلا دلم نمیخاد خانوادشو ببینم حالم ازشون بهم میخوره باید شوهرم بگه ک اونم هرچی میگم یادش میره و ...

زرنگ باش گربه رو دم حجله بکش مث من 

با خانوادش زندگی میکنی ؟

منم خ سختی کشیدم الان خداروشکر بهترم