2777
2789
چه خوبه که خودت همه چی رو متوجه میشی 😍 چند بار ف. ال گرفتم همش میگفتن این خودش با پای خودش میاد دو ...

حسم درسته؟من فقط هرچی حس کنم میگم

پشیمونی ترس ولی امان از غرورش 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منو میشه بگی کی مشکلات زندگیم حل میشه؟؟  خیلی با شوهرم دعوا مرافه داریم مشکل مالی هم خیل ...

دعواهاتون بع خاطر مشکل مالیه

شوهرت خیلی ذهنش درگیره و دوست داره و سرهمین شرمنده ست وعصبی میشه دعوا پیش میاد الان بیشتزکنارش باش درکش کن زود حل میشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
فدات اجی نازمو نکشم ینی منم مث خودش سرد حرف بزنم؟ میترسم بره خب😂🥲 خصوصیاتش میگی دورت بگردم منم ...

نه نمیره نترس بره هم میاد

ببین نمیگم مثل خودش سرد باش

ولی معمولی باش الان حس میکنم داری همش توصیح میدی اون هرچی سرده تو بیشتز اویزونی وابستشی شدید و اونم اینو میدونع داره سواستفاده میکنه ازت الانم میدونه دخترخوبی ای همشم سوتفاهمه فقط چون دوسش داری و بهش حس قدرت میدی سرد ومغرور رفتارمیکنه ببین بذار ترس ازدست دادنتو داشته باشه فکر نکنه همیشگی ای

اینجوری میبینی جاهاتون برعکس میشه الانم نترس درست میشه ولی درست که شد توهم یه جاهایی بذار اون ناز بکشه پرروش نکن

عصبی میشه اما معمولا خودشو کنترل میکنه اما از حالتاش میفهمم عصبی شده.گاهی هم میرنه ب سیم اخر دیگه حا ...

همسرت ذهنش درگیره یه مشکلی داره

حالا میتونه فشار مالی یاهرفشاری باشه

درکش کن درست میشه 

دعواهاتون بع خاطر مشکل مالیه شوهرت خیلی ذهنش درگیره و دوست داره و سرهمین شرمنده ست وعصبی میشه دعوا ...

آره گلم درست میگی

پس جدایی نداریم؟؟ 

دوباره مثل قبلا گرم میشیم؟ 

مشکل مالی مون کی حل میشه برمیگردیم به چند سال پیش که خیلی خوب بود؟ 

نه نمیره نترس بره هم میاد ببین نمیگم مثل خودش سرد باش ولی معمولی باش الان حس میکنم داری همش توصیح ...

تا کی آن هستی تو سایت اجی؟

چون میخام برم میام زود میش نری؟ :)

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
درست که چه عرض کنم معرکس اصلا تو از کجا اینا رو میفهمی من موندم  خیلی مغروره آره  ببین م ...

اگه بری میافته تو درگیری بین ذهن وقلبش

ولی تیریه تو تاریکی امتحان کن

اولش ممکنه نتیجه نده سرد باشه 

ولی درونی میره توخودش و اشوب میشه

آره گلم درست میگی پس جدایی نداریم؟؟  دوباره مثل قبلا گرم میشیم؟  مشکل مالی مون کی حل می ...

بله گرم میشین نترس ولی به شرطی که توهم باهاش مهربون ترباشی کش ندی دعوا رو گیرندی

مشکلتونم حل میشه زودی 

همسرت ذهنش درگیره یه مشکلی داره حالا میتونه فشار مالی یاهرفشاری باشه درکش کن درست میشه 

مشکل مالی نداره .نمیگم خیلی پولداره اما ب راحتی میگذره زندگیمون.تقریبا از همه مسایلش خبر دارم.سر یه کاری کرمن بدم میاد میگم نکن لج کرده انگار .حتی تهدیدش کردم ک ولش میکنم اما انگار اصلا براش مهم نیست😔

دعواهاتون بع خاطر مشکل مالیه شوهرت خیلی ذهنش درگیره و دوست داره و سرهمین شرمنده ست وعصبی میشه دعوا ...

سلام عزیزم خواهش میکنم بهم بگو کنکور تیر ۱۴۰۲ دولتی قبول میشم؟ چه رشته ای؟؟

شهر خودم؟؟ اگه نه کدوم شهر

@هایکابرفی  

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
بگو من حسمو بگم

9پسرم امشب چش بود؟خوب میشه

باز تومهد اروم میگیره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تا کی آن هستی تو سایت اجی؟ چون میخام برم میام زود میش نری؟ :)

هستم فعلا نبودم هم کارم داشتی پیام بده ان بشم میبینم