2777
2789
واقعا با این یک سال و نیم میگذره ازم بی خبره ولی دوسم داره؟؟ 🥺 به نظرت دوباره میاد سمتم؟؟  ی ...

یه ادم مغرور لجبازه که اولش خیلی خوب وگرم بود تهش سرد شد تهش خراب شد همه چی ببین فراموشت که نکرده دوست داره ولی نه اندازه تو گاهی پشیمون میشه ودودل 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
یه ادم مغرور لجبازه که اولش خیلی خوب وگرم بود تهش سرد شد تهش خراب شد همه چی ببین فراموشت که نکرده دو ...

آفرین چه حس خوبی داری 

الان فکر میکنم با کسی باشه درسته؟؟ 

اگه هست اندازه من دوسش داره یا نه؟؟ 

دوباره میاد سمتم؟ 

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میونی بگی با عشقم میمونم؟  رابطمون یکم سرده بخاطر سوءتفاهمی یا از طرف اون بد برداشت کرده رف ...

بله رفع میشه درواقع ببین گرمی دوباره هست که حالا یا این گرمی بعد حل این مشکله یا اینکه حل نشه کات شه خدایی نکرده باز برمیگردین بهم پس نگران نباش

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بله رفع میشه درواقع ببین گرمی دوباره هست که حالا یا این گرمی بعد حل این مشکله یا اینکه حل نشه کات شه ...

فداتم

میشه درخاستمو قبول کنی فکرمو درگیر کرده مرسی عزیزم

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
آفرین چه حس خوبی داری  الان فکر میکنم با کسی باشه درسته؟؟  اگه هست اندازه من دوسش داره ی ...

ببین داره خودشو گول میزنه 

سرشو گرم میکنه باکسی هست ولی میگم داره خودشو گول میزنه دوسش داره و میخواد فراموش کنه همه چیو

اومدنش بستگی به اون طرفم داره که حس میکنم اون طرف سیاست داره وتو یه ادم احساسی مظلومی ۵۰ ۵۰ست

بله رفع میشه درواقع ببین گرمی دوباره هست که حالا یا این گرمی بعد حل این مشکله یا اینکه حل نشه کات شه ...

مطمئن باشم که گرم میشیم دوباره؟ همچی حل میشه همون دو تا عاشق قبل میشیم؟

خیلی دلم گرفته سرد میحرفه بخاطر ی موضوعی

مطمئن باشم که گرم میشیم دوباره؟ همچی حل میشه همون دو تا عاشق قبل میشیم؟ خیلی دلم گرفته سرد میحرفه ب ...

اره نگران نباش مثل قبل میشین

ادم بدی نیست ولی بهش اعتمادنکن اینو که گفتم ته دلت خالی نشه منظورم اینه هیچی ازهیچکس بعید نیست و نه ...

سلام منم با همسرم مشکلی دارم نمیتونم ختم بخیر بشه یا نه.خیلی ذهنم درگیره میشه حستونو بدونم؟

ببین داره خودشو گول میزنه  سرشو گرم میکنه باکسی هست ولی میگم داره خودشو گول میزنه دوسش داره و ...

چه خوبه که خودت همه چی رو متوجه میشی 😍

چند بار ف. ال گرفتم همش میگفتن این خودش با پای خودش میاد دوباره 🥺

میگم اون وقتایی که اتفاقی همو دیدیم چه حسی بهش دست میداد؟؟ 

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
سلام منم با همسرم مشکلی دارم نمیتونم ختم بخیر بشه یا نه.خیلی ذهنم درگیره میشه حستونو بدونم؟

همسرت زود عصبی میشه؟

اره نگران نباش مثل قبل میشین

عزیزم منو میشه بگی کی مشکلات زندگیم حل میشه؟؟ 

خیلی با شوهرم دعوا مرافه داریم مشکل مالی هم خیلی 

کی درست میشه؟ قبلا شدیدا گرم بودیم الان داریم سرد میشیم از بس دعوا میشه 

مرسیدی میدونی تقریبی چن روز دیگه میشه؟ حست درسته اجی؟🥲🥲

اجی نگران نباش دوست داره زودم درست میشه

فقط الان خیلی توضیح نده خیلی نازشو نکش

بهش زمان بده 

بله عزیزم . خواهش میکنم . این جوابها ک صد درصدی نیست ‌ اوینکه عالم به غیبه خداست . از حس ششم یا همون ...

میشه لطفا بگی دلنگرانیم تموم میشه یا نه. آبروم‌حفظ میشه؟

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
اجی نگران نباش دوست داره زودم درست میشه فقط الان خیلی توضیح نده خیلی نازشو نکش بهش زمان بده 

فدات اجی

نازمو نکشم ینی منم مث خودش سرد حرف بزنم؟

میترسم بره خب😂🥲

خصوصیاتش میگی دورت بگردم

منم بگوووو عاشقتم ینیااا نرسی ک همچیو میدونی