2777
2789
نه عزیزم این اصلا جدی باکسی نیست  یعنی مشغوله حالا گوشی مجازی دوست بیرون

میشه لطفا جواب منو بدی ؟

نظرت راجب رضا چیه چی جور ادمیه؟؟

خیانت میکنه بهم؟

ب چیزی ک تو ذهنمه الان میرسه ؟

یعنی با کسی نیست الان؟ :) 😔💔

دلتنگم چی نیست؟ 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ميشه جواب منم بدي اسمم مريمه عقدم همش دعوا داريم دو سه روز خوبين بعد دعوا ميشه  حس مي ...

دوست که داره ولی وقتی همش دعوا دارین بهم نمیخورین طرفتم فکرکنم لجبازه

یه مشاور برو ببین چی میگه درست میشه یانه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

عزیزم میشه حستو در مورد سوال منم بگی

فکر میکنی فراموشم کرده یا هنوز یه حسی بهم داره؟؟ 

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
میشه هروقت ان شدی و حس داشتی نظرتو راجب رضا بگی؟؟؟ و اینکه میشه بگی بهم خیانت میکنه یا نه؟

ادم بدی نیست ولی بهش اعتمادنکن اینو که گفتم ته دلت خالی نشه منظورم اینه هیچی ازهیچکس بعید نیست

و نه خیانت نمیکنه دوست داره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
یعنی با کسی نیست الان؟ :) 😔💔 دلتنگم چی نیست؟ 

اگرم باشه درحد چته جدی نیست براش 

هنوز داغه ولی پشیمون میشه

عزیزم میشه حستو در مورد سوال منم بگی فکر میکنی فراموشم کرده یا هنوز یه حسی بهم داره؟؟ 

نه فراموشت نکرده

اگرم باشه درحد چته جدی نیست براش  هنوز داغه ولی پشیمون میشه

🥲🖤امیدوارم دیر نشه :) ک دیگ تو این دنیا نباشم 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
ممنونتم  رابطش با اون زنه راست گفته بهم؟

الکی شکاک نشو بهش بیشتر محبت کن بهش گیرنده

اره

نه فراموشت نکرده

واقعا با این یک سال و نیم میگذره ازم بی خبره ولی دوسم داره؟؟ 🥺

به نظرت دوباره میاد سمتم؟؟ 

یکم از ویژگی هاش و علاقش بهم میگی؟ 

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
عزیزم ادم مذهبی هستی زیارت عاشورا بخون واست خوبه . یکم سنگینی داری  حسم میگه. سوره جن هر روز بخ ...

میونی بگی با عشقم میمونم؟ 

رابطمون یکم سرده بخاطر سوءتفاهمی یا از طرف اون بد برداشت کرده رفع میشه این حس سردی گرم میشیم باهم؟

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
نه فراموشت نکرده

میونی بگی با عشقم میمونم؟ 

رابطمون یکم سرده بخاطر سوءتفاهمی یا از طرف اون بد برداشت کرده رفع میشه این حس سردی گرم میشیم باهم؟

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️