2777
2789
بگو من حسمو بگم

ما کی خونه میخریم؟ 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
همسرت ذهنش درگیره یه مشکلی داره حالا میتونه فشار مالی یاهرفشاری باشه درکش کن درست میشه 

سلام درباره من چی حس میکنی کلا 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستم فعلا نبودم هم کارم داشتی پیام بده ان بشم میبینم

عزیز ما کی ماشینمون عوض میکنیم

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
همسرت ذهنش درگیره یه مشکلی داره حالا میتونه فشار مالی یاهرفشاری باشه درکش کن درست میشه 

عزیزم میشه بگی امیر مهدی منو دوس داره یا نه؟ و آخرش چی میشه بینمون؟ با هم ازدواج میکنیم؟ یا من با کی ازداوج میکنم؟ یه دنیا ممنون❤️

نور نتابونی رو شب میبینیم
اگه بری میافته تو درگیری بین ذهن وقلبش ولی تیریه تو تاریکی امتحان کن اولش ممکنه نتیجه نده سرد باشه ...

وای؛ خدا دلمو لرزوندی🥺😍

چیه منو خیلی دوس داره به نظرت؟؟ البته یه مورد نیس چندتاس

اینو قبلا خودش بهم گفت ولی تو بگو اگه اینم درست بگی من دیگه بهت ایمااان میارم 

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
میشه ببینی محمد تولدمو که پنج شنبه س تبریک میگه پیام زنگی کلدویی چیزی اکسم هست یک هفته کاتیم

بخاطر همین تولدت کات کرده کادو نده 😂

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

لطفا بهم میگی 

اینده شغلی همسرم چطوره 

تاخیر تکامل پسرم کی خوب میشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میشه ببینی محمد تولدمو که پنج شنبه س تبریک میگه پیام زنگی کلدویی چیزی اکسم هست یک هفته کاتیم

ببین یادشه تو فکرشم هست ولی درگیره باخودش کاری کنه یانه بیشتر ازواکنش تو میترسه نکنه محل ندی خوردش کنی پس احتمالم داره سراین نده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
هستم فعلا نبودم هم کارم داشتی پیام بده ان بشم میبینم

سلام ما بهم میرسیم؟

میبینمش کی؟ چطور پیش میره دیدارمون

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
ببین یادشه تو فکرشم هست ولی درگیره باخودش کاری کنه یانه بیشتر ازواکنش تو میترسه نکنه محل ندی خوردش ک ...

کی خونه و ماشین میخریم و کی اسباب کشی میکنیم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم ادم مذهبی هستی زیارت عاشورا بخون واست خوبه . یکم سنگینی داری  حسم میگه. سوره جن هر روز بخ ...

درموردبار‌داریم واین خونه ای که میخوایم بخریم چی حس میکنی لطفااا بگو

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️