2777
2789

بچه ها قدیما شوهرم یه ماشین خریده بعد میخاستم مغاره بخره بردار شوهرم ماشینو ازش خریده و پول مغازه رو داده اون موقع ماشین ۱۴ تومن بوده برادر شوهرم ۱۰ تومن خریده . بعد الان ماشین هم پرایده ‌‌ ولی سالمه خلاصه الان برادر شوهرم قرعه کشی برنده شده زنش بعد خواستن ماشین بفروشن  دو روز گذشته به همه پیشنهاد داده الا شوهر من ‌ شوهرم فهمید گفت ماشین خوبیه خودم برمیدارم زنگ زد برادرش گف قراره پسر دایی زنم برداره بعد شوهرم گف من پولم حاضره گف خب اون برداره بعد ده تومن بزنه روش به شما بفروشه 😐😐😐شوهرمم گف بگو خودش برداره و خلاصه ناراحت شد بعد الان پسر داییه ده تومن زیر قیمت برداشته ماشینو برادر شوهرم زنگ زده به شوهرم  ک تو برو ماشین رو ببر پیش دوستت بگو به پسر دایی زنم بگه فلان قیمت میارزه ماشین تا گرون برداره ماشینو ‌. 🤐🤐🤐شوهرم اولش قبول نمی‌کرد ولی دقیقا شمردیم ۲۰ بار به گوشی شوهرم زنگ زد به ببرش شوهرمم گف میبرم . بعد الان شوهرم میخاد ببره فقط کارشناسی کنن هرچی شد همونو بگه نمیخاد گرون تر بگه . من که حیلی حرصم دراومده ماشین ما خیلی مشکل داره خواستیم اونو برداریم اینو رد کنیم بره بردار شوهرم  نداد بهمون حالا همه کاراشو انداخته گردن شوار من خودش شهر دیگ سرکاره . بعد تازه شوهرمو کرده راننده جاریم گفته ببرش این ور اون ور‌. دلم میگه بردار گوشی رو برین  بهشون و خودتو راحت کن ‌ به شوهرم گفتم باید بروش بیاری همه اینارو گف خودمم میخام بهش بگم ولی مطمئنن نمیگه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرشوهر منم اینجوریه،،امسال انقدر خوب شناختیمش که دیگه بمیره ام نمیزارم شوهرم یه لیوان اب بده دستش

دقیقا اینقد نمک نشاس و پرو ک حد نداره 

شوهرت باید خودش بگه  اونا برادرن ، شما چیزی بگی آخرش برای خودت بد میشه

شوهرم نمیگه میزاره همینجوری ازش سواستفاده بشه ‌ دلم میخاد بهش بگم ماک مث شما نیستیم فقط تو مشکلات یاد برادرمان بیفتیم . ولی خیلی دیگ کارتون زور داره ک اینجوری گفتین اختبار ماشین تون دارین ولی دیگ اینقد ۶م شوهرم دیوانه نیست بره ماشین رو ۱۰ تومن بالای قیمت بخره

دقیقا بردار گوشیو برین روش یعنی چی خر کرد

اخ دلم میگ زنگ بزن بگو ا این به بعد کارتونو ب همو نپسز دایی بگین ما کع خودمون پر بدبختی هستیم دیگ توان اینک زندگی شما روهم اداره کنیم نداریم 

اخ دلم میگ زنگ بزن بگو ا این به بعد کارتونو ب همو نپسز دایی بگین ما کع خودمون پر بدبختی هستیم دیگ تو ...

اره اینجوری بگو

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم