donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 عنوان قلیون 238 بازدید | 14 پست کیا قلیون میکشن سوال دارم ازتون 1401/11/18 | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 لطفا دوستایی که نمیکشن نیان چیزی بگن چون شخصیه و من دلم میخواد بکشم
maman_mahan91 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3555 لطفا دوستایی که نمیکشن نیان چیزی بگن چون شخصیه و من دلم میخواد بکشم بکش نوش جونت چیه مگه
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 دوستان من زغال میزارم روی اهن ورقه ای که سری بگیره زغالام جدیدا بوی خیلی بدی میگیره قلیون اون زغالارو میزارم رو قلیون چیکار کنم اون بورونگیره زغال چینی ام استفاده میکنم
maman_mahan91 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3555 دوستان من زغال میزارم روی اهن ورقه ای که سری بگیره زغالام جدیدا بوی خیلی بدی میگیره قلیون اون ... زغال چینی بدرد نمیخوره زغال لیمو بگیر بعد ک گذاستی رو شعله خاکستر زغال رو جمع کن ی فویل درست کن زغال بزار فویلم روش فویل مثل قیف درست کن قشنگ میگیره بوی گاز زغالم میره
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 زغال چینی بدرد نمیخوره زغال لیمو بگیر بعد ک گذاستی رو شعله خاکستر زغال رو جمع کن ی فویل درست ... چون هرشب میکشیم چینی چندین ساله هرشب میکشیم تازگیا اینطوری شد دندونام و کامپوزیت کردم باز از رو نمیرم هرشب میکشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرسی عزیزم
میمون_زشت عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2985 چون هرشب میکشیم چینی چندین ساله هرشب میکشیم تازگیا اینطوری شد دندونام و کامپوزیت کردم باز از ... مراعات کن خبخراب میشن دندونات هامنم میکشم ولی کم به کم آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 مراعات کن خب خراب میشن دندونات ها منم میکشم ولی کم به کم وای خیلی سخته مراعات کردنش 😥 خیلی تلاش کردم ولی چون ۳ سالع هرشب میکشم نمیتونم
میمون_زشت عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2985 وای خیلی سخته مراعات کردنش 😥 خیلی تلاش کردم ولی چون ۳ سالع هرشب میکشم نمیتونم میگم حیف دندوناته🥹کم کم کمش کن منم قلیون خیلی میدوستم متاسفانه🥹🥹🫠 آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 میگم حیف دندوناته🥹 کم کم کمش کن منم قلیون خیلی میدوستم متاسفانه🥹🥹🫠 خودمم خیلی نگرانشونم 🥺ولی خب عادت بدی شده دیگه چ میشه کرد یا باید نکشی عادت نکنی یا میکشی دیگه ترک نمیتونی بکنی بابای خودم۲۰ ساله هرشب میکشه ولی واقعا نه ریش مشکل پیدا کرده نه دندوناش خراب شده
میمون_زشت عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2985 خودمم خیلی نگرانشونم 🥺 ولی خب عادت بدی شده دیگه چ میشه کرد یا باید نکشی عادت نکنی یا میکشی ... بابات که کامپوزیت نکردهبد دردیه چه میشه کرد هعی روزگاررر☹️🫠🥹 آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
donyao مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 803 بابات که کامپوزیت نکرده بد دردیه چه میشه کرد هعی روزگاررر☹️🫠🥹 چرا بابام دندوناش و کامپوزیت کرده البته ۶ سال پیش
میمون_زشت عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2985 چرا بابام دندوناش و کامپوزیت کرده البته ۶ سال پیش جدی؟پس بکش😂 آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟