2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من زغال میزارم روی اهن ورقه ای که سری بگیره زغالام 

جدیدا بوی خیلی بدی میگیره قلیون اون زغالارو میزارم رو قلیون چیکار کنم اون بورو‌نگیره زغال چینی ام استفاده میکنم

دوستان من زغال میزارم روی اهن ورقه ای که سری بگیره زغالام  جدیدا بوی خیلی بدی میگیره قلیون اون ...

زغال چینی بدرد نمیخوره زغال لیمو بگیر 

بعد ک گذاستی رو شعله خاکستر زغال رو جمع کن ی فویل درست کن زغال بزار فویلم روش فویل مثل قیف درست کن قشنگ میگیره بوی گاز زغالم میره 

زغال چینی بدرد نمیخوره زغال لیمو بگیر  بعد ک گذاستی رو شعله خاکستر زغال رو جمع کن ی فویل درست ...

چون هرشب میکشیم چینی چندین ساله هرشب میکشیم تازگیا اینطوری شد 

دندونام و کامپوزیت کردم باز از رو نمیرم هرشب میکشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرسی عزیزم 

چون هرشب میکشیم چینی چندین ساله هرشب میکشیم تازگیا اینطوری شد  دندونام و کامپوزیت کردم باز از ...

مراعات کن خب

خراب میشن دندونات ها

منم میکشم ولی کم به کم 

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
وای خیلی سخته مراعات کردنش 😥 خیلی تلاش کردم  ولی چون ۳ سالع هرشب میکشم نمیتونم

میگم حیف دندوناته🥹

کم کم 

کمش کن

منم قلیون خیلی میدوستم متاسفانه🥹🥹🫠

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
میگم حیف دندوناته🥹 کم کم  کمش کن  منم قلیون خیلی میدوستم متاسفانه🥹🥹🫠

خودمم خیلی نگرانشونم 🥺

ولی خب عادت بدی شده دیگه چ میشه کرد 

یا باید نکشی عادت نکنی یا میکشی دیگه ترک نمیتونی بکنی 

بابای خودم‌۲۰ ساله هرشب میکشه ولی واقعا نه ریش مشکل پیدا کرده نه دندوناش خراب شده 

خودمم خیلی نگرانشونم 🥺 ولی خب عادت بدی شده دیگه چ میشه کرد  یا باید نکشی عادت نکنی یا میکشی ...

بابات که کامپوزیت نکرده

بد دردیه 

چه میشه کرد 

هعی روزگاررر☹️🫠🥹