2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 41 پست
وقتی مادرشوهرت اینقدر راحته تو چرا رودروایسی داری؟؟؟ رک بگو قندو شکر رو مادرم داده لولا خراب شدنی نی ...

عزیزم همین حرفو ب شوهرم گفتم قرار نیس وسایل خونمو بدم اینا خوردو خوراک همسرم گفت این کارت برات گرون تموم میشه برداشت خودش داد خاهر هبچ کس منو درک نمیکنه خیلی حالم بده دیگ بریدم ب خانوادمم نمیگم میگم بزازناراحت نشن

سلام عزیزم سعی کن زیاد ناراحت و عصبی نشی که خدایی نکرده مریض میشی ی اسمم میزارن روت 

بنظر من دوستانه با شوهرت قضیه رو حل کن نکه گله کنی بد بگی بهونه بیار بگو دوس دارم باهم تنها باشیم دوس دارم بریم فلان جا دوس دارم خانوم خونه خودم باشم از این حرفا ب قولی خرش کن 

اگه گله کنی بیشتر باهات لج میکنن که حرصت بدن من 

ی سیاستی بهت بگم که تا عمر داری ب کارت میاد اگ خواستی بگو بگم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همین حرفو ب شوهرم گفتم قرار نیس وسایل خونمو بدم اینا خوردو خوراک همسرم گفت این کارت برات گرون ...

یکمم با شوهرت سرسنگین باش معلومه زیای رو دادی

مشکل از شوهرته و متاسفانه درست بشو نیس پس خودتو بزن به بیخیالی .

عزیزم همین حرفو ب شوهرم گفتم قرار نیس وسایل خونمو بدم اینا خوردو خوراک همسرم گفت این کارت برات گرون ...

اگه خونوادت برات خورد و خوراک میارن نزار سواستفاده کنن به مادرت بگو لطفا چیزی نیاره اضافه میاد  شوهرت میده به مادرشوهرت

خوشبحالت 

ببین گلم یه پیشنهاد میدم بهت عالی زمانی که مادر شوهرت میاد خونتون اصلا با شوهرت رابطه برقرار نکن بگو مامانت اینجاست نمیشه مطمئن باش دیگه هیچوقت نمی‌زاره مادر یک ماه خونتون بمونه

خیلی اذیت میشه ادم این همه تایم.  بی محلیات بیشتر کن  از اتاق بیرون نیا وقتی با اون تنهایی.  یا اگ دست ب وسایل زد محترمانه بهش ی چیزی بگو. اگ اثر نکرد. از عمد هس میخا ادیتت کنه باید بری تو فاز جنگ🤷‍♀️🤷پدر شوهرت تنهامیمونه یعنی

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

مشکل از همسرته پس چه حوری میگی ادم خوبیه ادم خوب کسیه ک ارامش زن و بچشو بخاد

سلام عزیزم سعی کن زیاد ناراحت و عصبی نشی که خدایی نکرده مریض میشی ی اسمم میزارن روت  بنظر من د ...

خب بگین لطفا

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

مگه حامله نیستی خودتو بزن به مریضی همش رو تخت بخواب، هیچ کاری نکن، وقتایی که مادرشوهرت هست اصلا رابطه نداشته باشین به شوهرت بگو من خجالت میکشم جلو مادرت صدا بره بیرون یا هی برم حموم

این سیاستیه که خیلی کم دوروبرم دیدم و اصلی ترینش زن عموم بودن 

سیاستش جوری بود که همهههههه مردای فامیل و شوهر خودش مطیع تااااامش هستن 

زبون خیلی چربی داره همه مردارو با زبون نگه میداره جوری زبون میریزه با احترام که کل مردای فامیل اینو مثال میزنن برای ی زن خوب 

اون یکی از سیاستای مهمش اینه که جوری پشت سر طرف حرف میزنه و خودشو مظلوم جلوه میدع که طرف حق 100 درصدو ب اون میده 

ینی کار بدیم در حق کسی بکنه عمرااااا شوهرش و کس دیگه باور کنه 

مثلا میاد چیکار میکنه ؟ به شوهرش میگه من انقد مامانتو دوس دارم خانوادت انقد برای من قابل احترامن هی تعریف تعریف تعریف یهو میگه من انتظارشو نداشتم مامان که من جونمو بهش میدم این رفتارو با من بکنه 

این ی نمونه از سیاستاشه همیشه خودشو خوب جلوه میده در حالی که دهن مادرشوهرشو سرویس میکنه ولی کیه که باور کنههه این اینجوره 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂