2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

93 بازدید | 7 پست
شماها سر بچه هاتونو تراشیدین بعد از تولدشون؟؟ اگه اره واقعا موهاشون بهتر و پرپشت تر دراومد؟؟ ممنون ک جواب میدین
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
سلام عزیزم. شما چندساله که رفتین نروژ و اونجا منبع درامد و شغلتون چیه؟ و درسته که دولت خودش بهتون ...

سلام

همسرم خيلي وقته نروژه و من از طريق همسرم بعد ازدواج اومدم نروژ و هشت سالي ميشه ك اينجام.

خودم دانشجو هستم و بخاطر  دو تا بچه هام فعلا مرخصي گرفتم و انشاالله سال بعد دوباره شروع ميكنم.

درامد همسرمم خوبه خداروشكر. فقط قيمتا بالاست ولي خب بازم همه چي خوبه خداروشكر.

من خودم هم درس ميخوندم هم تو بوتيك كار ميكردم و تا سال گذشته برام مرخصي با حقوق ميدادن ، امسال چون  كار نكردم و مرخصي اضافه گرفتم درامدي نداشتم.

خونه به كسي رايگان نميدن . فقط به يه عده خونه با اجاره هاي پايين ميدن و اگر طرف توان پرداخت اجاره رو نداشته باشه دولت كمكش ميكنه.

يني بايد درخواست كمك كنن از يه سازماني كه بش ميگن nav .

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همسرم خيلي وقته نروژه و من از طريق همسرم بعد ازدواج اومدم نروژ و هشت سالي ميشه ك اينجام. خ ...

درمورد سفر تفریحیتون به سایر کشورهای اروپایی هم میگین؟

یعنی بدون ویزا به اکثر کشورهای همسایه میتونید سفر کنید و هزینه سفرتون خیلی پایین میشه؟

برفرض مثال میتونید چندروزه برید سوئد یا فنلاند با هزینه خیلی پایین و برگردین؟

توی این هشت سال شما به کدوم کشورهای اروپایی سفر کردین؟

درمورد سفر تفریحیتون به سایر کشورهای اروپایی هم میگین؟ یعنی بدون ویزا به اکثر کشورهای همسایه میتونی ...

كشورهاي اروپايي ويزا نميخواد. 

من قبل اين ك پاس نروژي رو بگيرم به دانمارك و سوئد سفر رفتم.

ما معمولا با ماشين شخصي ميريم كشوراي اطراف مثلا تا دانمارك فقط هزينه بنزين و عوارض راه رو پرداخت ميكنيم ك تقريبا بين چهار تا شش هزار كرون درمياد.

ما فقط دانمارك سوئد المانسفر رفتيم چون فاميلاي نزديكمون اونجا هستن.

سلام عزیزم امیدوارم با پستم مزاحمت نشده باشم :  شما میتونین منو برای تحصیل در نروژ راهنمایی کنین؟ جوری که هزینه ی تحصیلم رو اونها بدن ، چون پولی ندارم ، اواسط دوره ی لیسانس هستم ، میخوام برای فوق لیسانس بیام اونجا ، ممنون میشم راهنماییم کنین هر چقدر که حوصله دارین ، پیشاپیش ممنونم