بچه ها ما تازه عروس داماد هستیم، امسال هم اولین عیدیه که خونه مونیم ، همسرم میگه باید به مادرم عیدی بدم ، بنظرتون تازه عروس داماد باید به مادراشون عیدی بدن یا توقعی نیست یا وظیفه شونه ؟
عیدی رو بزرگترا به کوچیکترا میدن فرقی نداره تازه عروس باشی یا نه، شما روز پدر و مادر باید هدیه بدی، میتونی یه جعبه شیرینی یا گلدونبهاری بگیری اولین دید و بازدید براشون ببری
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
ترکین؟ ترکا ابن رسمو دارن اغلب شوهر من پونصد هزار میداد هم مادرش هم خواهراش و نوه ها خدا رو شکر از سرش انداختم گفتم عوض اینکه از اسمون ب زمین بباره از زمین ب اسمون میباره؟؟ اونا پولدارن و خونه دار بعد ما مستاجر اونا باید بدن
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد
ما عیدی رو دشت اول سال میدونیم که هر کس با دادنش دشت میده به کسی ......من به پدر و مادرم هم عیدی میدم نه بگی مثلا یک میلیون شده در حد ده تومن تا پنجاه تومن ...... میگن برکت میدی به طرف که دستت خوب باشه و برکت بیاد به جیب و کار
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
افرین ترکها این کار میکنند من میخواستم بگم گفتم الان میگن چرا گفتی
خخخ هزار رسم و رسوم الکی داریم که یعنی چی ب اینو اون عیدی بده ب مامان ب خواهرا ب تک تک نوه ها تازه هر کدوم بالای۱۰۰باید باشه وگرنه زشته و ناراحت میشن بعد اونا هم یه قرووون هم نمیدناااا
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد