2821
2789
عنوان

باید عیدی بدیم؟

921 بازدید | 30 پست

بچه ها ما تازه عروس داماد هستیم، امسال هم اولین عیدیه که خونه مونیم ، همسرم میگه باید به مادرم عیدی بدم ، بنظرتون تازه عروس داماد باید به مادراشون عیدی بدن یا توقعی نیست یا وظیفه شونه ؟

چون مستاجریم و زیربار قرض عروسی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عیدی رو بزرگترا به کوچیکترا میدن فرقی نداره تازه عروس باشی یا نه، شما روز پدر و مادر باید هدیه بدی، میتونی یه جعبه شیرینی یا گلدون‌بهاری بگیری اولین دید و‌ بازدید براشون ببری

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ترکین؟ ترکا ابن رسمو دارن اغلب     شوهر من پونصد هزار میداد   هم مادرش هم خواهراش و نوه ها     خدا رو شکر از سرش انداختم    گفتم عوض اینکه از اسمون ب زمین بباره از زمین ب اسمون میباره؟؟  اونا پولدارن و خونه دار    بعد ما مستاجر   اونا باید بدن 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

ما عیدی رو دشت اول سال می‌دونیم که هر کس با دادنش دشت میده به کسی ......من به پدر و مادرم هم عیدی میدم نه بگی مثلا یک میلیون شده در حد ده تومن تا پنجاه تومن ...... میگن برکت میدی به طرف که دستت خوب باشه و برکت بیاد به جیب و کار

به خواهرو مادرش از همون اول عقد عیدی دادیم 

البته خود همسرم بدون اینکه به من بگه به خواهر و مادر منم عیدی میده 

واین عیدی قبل از چهارشنبه سوری باید ببریم وگرنه تا اخر سال مورد فحش و ناسزا میشویم 🤣🤣

ا‌ونا باید عیدی بدن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
افرین ترکها این کار میکنند  من میخواستم بگم گفتم الان میگن چرا گفتی

خخخ   هزار رسم و رسوم الکی داریم    که یعنی چی ب اینو اون عیدی بده  ب مامان ب خواهرا  ب تک تک نوه ها  تازه هر کدوم بالای۱۰۰باید باشه وگرنه زشته و ناراحت میشن    بعد اونا هم یه قرووون هم نمیدناااا

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز