بچه ها ما تازه عروس داماد هستیم، امسال هم اولین عیدیه که خونه مونیم ، همسرم میگه باید به مادرم عیدی بدم ، بنظرتون تازه عروس داماد باید به مادراشون عیدی بدن یا توقعی نیست یا وظیفه شونه ؟
برای بچه های درجه یک هم من هدیه میخرم کنارش یه ده بیست تومن هم نقدی میدم بهشون ......حالا لباس یا اسباب بازی یا کتاب هر چی که میدونم علاقه داره اون بچه میگیرم براش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد
الان اخه گرون بعد همه در توانشون نیست وگرنه همه دوست دارن این کار قشنگ بکنن و مهمون خوشحال کنن ...
درسته عزیزم خیلی وقتا دختر خودم چیزی دریافت نمیکنه ولی از سال اول عروسی من اینکارو کردم دوست دارم خودم همیشه قبل عید در حد یه اومد میزارم کنار برای اینجور چیزا ...... کلا 5 تا بچه بیشتر نیستن که بهشون هدیه میدم البته و دیگه هم خیلی بچه نیستن اما خب واقعا خودم حس خوب میگیرم از دادنش