ghjogdy مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 عنوان لرزبدن | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست من چن وقتیه دستاممیلرزه خیلی دکتراروگشتم ازمایش کمخونی دادمامانرمال بودروانپزشکمرفتم یسری دارودادنخوردم حالموبدکمیکردچن وقتیه دستوبازوم میلرزه بی حس میشه ساق پامم جدیدن میلرزه قبلن چشم بودخوبشدحالاایناشروع کردن ب لرزیدن نمیدونم ازاعصابه چیه کسی میدونه تاحالااینطورشدین 1401/11/18 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 بیخوابی یکی از دلایل اصلیشه اره بچه من۶ماه نخابیدگریه کردهمش کولیک داش تاالان ک ۱۷ماهشه خابش درست نشده منم فقط شبامیخابم صبم زودبیدارمیشم گریه ک نیکنه مغزم سوت میکشه حالم بدمیشه
هوریادم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 164 من اصن بازنکردم قرصوگذاشتم اشغال😂اونیکیارم مینداختم مغزم مال خودم نبودمست بودم شباباصداهای عجیب غری ... ببین دکتر به من میگفت اولویت اول ویتامین هات هست، در درجه بعدی قرص های اعصاب. البته قبلا خودم چندباری از زیر قرص دررفتم ولی قبول کردم که میخوام درمان بشم. به دکترت پیام بده بگو اذیتم میکنه. دکتر خوب حتما پیدا کن 👍🏻
mahastan عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 306 اره بچه من۶ماه نخابیدگریه کردهمش کولیک داش تاالان ک ۱۷ماهشه خابش درست نشده منم فقط شبامیخابم صبم زود ... میفممت ولی خب لذت ببر ازش این روزام تموم میشه شیرش قطع شده خیلی خوب میشه
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 میفممت ولی خب لذت ببر ازش این روزام تموم میشه شیرش قطع شده خیلی خوب میشه اره یسالگیش قط کردم حالم خیلی بدبودمن یمدت ویتامین اینانخوردم تغذیم درس حسابی نبودهی شیردادم هردکترمیرفتم میگف ویتامینات صفره
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 ببین دکتر به من میگفت اولویت اول ویتامین هات هست، در درجه بعدی قرص های اعصاب. البته قبلا خودم چندبار ... اره منویتامینمم کمه دی اصلن ندارم باقرصم گف بالانمیره من واقن میترسم چون ازفامیلاقرص اعصاب میخوردیمدت حالانمیخوره حالش بدترشده میگم مث اون میشم کی ازبچه مراقبت میکنه
هوریادم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 164 اره منویتامینمم کمه دی اصلن ندارم باقرصم گف بالانمیره من واقن میترسم چون ازفامیلاقرص اعصاب میخوردیم ... درست میشه عزیز نگران نباش با همون تجویزات جلو برو ویتامیناتم که تامین بشه تاثیرشو میبینی. پیشرفت درمان و روند کلی رو تو جلسات از دکترت بپرس