ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 عنوان لرزبدن 143 بازدید | 20 پست من چن وقتیه دستاممیلرزه خیلی دکتراروگشتم ازمایش کمخونی دادمامانرمال بودروانپزشکمرفتم یسری دارودادنخوردم حالموبدکمیکردچن وقتیه دستوبازوم میلرزه بی حس میشه ساق پامم جدیدن میلرزه قبلن چشم بودخوبشدحالاایناشروع کردن ب لرزیدن نمیدونم ازاعصابه چیه کسی میدونه تاحالااینطورشدین 1401/11/18 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوریادم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 164 اگه فکره و اضطراب میاد سمتت منم همچین تجربه ای دارم. متخصص میتونه تشخیص درست بده. ممکنه ویتامین باشه
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 از استرس نیس عزیزم؟چون من با استرس لرزش شدید میگیرم اوووف استرسوک نگوخدای استرسم من ک ب اینروزافتادم نفسم بالانمیادقلبم تندمیزنه انگارمغزموفشارمیدن حالم بدمیشه ازخونه فرارمیکنم
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 اگه فکره و اضطراب میاد سمتت منم همچین تجربه ای دارم. متخصص میتونه تشخیص درست بده. ممکنه ویتامین باشه یسری داروی ازیپم هالوپریدون وبتاسرک داده بودواقعامنوفضایی میکردننداختم
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 استرس،بیخوابی،کار زیاد یسالونیمه بعدزایمان من درست نخابیدم فقط شبامیخابم مغزم حس میکنم خستس بی حسع
eli137111 عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 662 اوووف استرسوک نگوخدای استرسم من ک ب اینروزافتادم نفسم بالانمیادقلبم تندمیزنه انگارمغزموفشارمیدن حالم ... خیلی بده🤦🏻♀️این استرس چیه میوفته به جون آدم
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 خیلی بده🤦🏻♀️این استرس چیه میوفته به جون آدم وای ارع بلای جونه هرچی میادازاین زهرماره ازکاروزندگی میمدازه ادمو
هوریادم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 164 یسری داروی ازیپم هالوپریدون وبتاسرک داده بودواقعامنوفضایی میکردننداختم ازیپم برامن افتضاح بود. برو اصولی پیش یه مرکز مشاوره کمکت میکنن.. بعضی وقتا مفز و بدن ادم سوت میکشه از دست استرس 🫢
ghjogdy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 255 ازیپم برامن افتضاح بود. برو اصولی پیش یه مرکز مشاوره کمکت میکنن.. بعضی وقتا مفز و بدن ادم سوت میکشه ... من اصن بازنکردم قرصوگذاشتم اشغال😂اونیکیارم مینداختم مغزم مال خودم نبودمست بودم شباباصداهای عجیب غریب ازخاب میپریدم هزیون میگفتم ازترسم اونارم گذاشتم اشغال واقن مغزیچیزیه ک ب دردنیفته ازاعصاب ب فنامیده ادمواصلن خوب نمیشه هیچ بدترم میشه
mahastan عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 306 یسالونیمه بعدزایمان من درست نخابیدم فقط شبامیخابم مغزم حس میکنم خستس بی حسع بیخوابی یکی از دلایل اصلیشه