2821
2789
عنوان

لرزبدن

143 بازدید | 20 پست

من چن وقتیه‌ دستام‌میلرزه خیلی دکتراروگشتم ازمایش کمخونی دادم‌امانرمال بودروانپزشکم‌رفتم یسری دارودادنخوردم حالموبدکمیکردچن وقتیه دستوبازوم میلرزه بی حس میشه ساق پامم جدیدن میلرزه قبلن چشم بودخوبشدحالاایناشروع کردن ب لرزیدن نمیدونم ازاعصابه چیه کسی میدونه تاحالااینطورشدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از استرس نیس عزیزم؟چون من با استرس لرزش شدید میگیرم

اوووف استرسوک نگوخدای استرسم من ک ب اینروزافتادم نفسم بالانمیادقلبم تندمیزنه انگارمغزموفشارمیدن حالم بدمیشه ازخونه فرارمیکنم

اگه فکره و اضطراب میاد سمتت منم همچین تجربه ای دارم. متخصص میتونه تشخیص درست بده. ممکنه ویتامین باشه

یسری داروی ازیپم هالوپریدون وبتاسرک داده بودواقعامنوفضایی میکردننداختم

یسری داروی ازیپم هالوپریدون وبتاسرک داده بودواقعامنوفضایی میکردننداختم

ازیپم برامن افتضاح بود. برو اصولی پیش یه مرکز مشاوره کمکت میکنن.. بعضی وقتا مفز و بدن ادم سوت میکشه از دست استرس 🫢

ازیپم برامن افتضاح بود. برو اصولی پیش یه مرکز مشاوره کمکت میکنن.. بعضی وقتا مفز و بدن ادم سوت میکشه ...

من اصن بازنکردم قرصوگذاشتم اشغال😂اونیکیارم مینداختم مغزم مال خودم نبودمست بودم شباباصداهای عجیب غریب ازخاب میپریدم هزیون میگفتم ازترسم اونارم گذاشتم اشغال واقن مغزیچیزیه ک ب دردنیفته ازاعصاب ب فنامیده ادمواصلن خوب نمیشه هیچ بدترم میشه

2824
2823
2791
2779
2792