2821
2789
عنوان

لرزبدن

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست
بیخوابی یکی از دلایل اصلیشه

اره بچه من۶ماه نخابیدگریه کردهمش کولیک داش تاالان ک ۱۷ماهشه خابش درست نشده منم فقط شبامیخابم صبم زودبیدارمیشم گریه ک نیکنه مغزم سوت میکشه حالم بدمیشه 

من اصن بازنکردم قرصوگذاشتم اشغال😂اونیکیارم مینداختم مغزم مال خودم نبودمست بودم شباباصداهای عجیب غری ...

ببین دکتر به من میگفت اولویت اول ویتامین هات هست، در درجه بعدی قرص های اعصاب. البته قبلا خودم چندباری از زیر قرص دررفتم ولی قبول کردم که میخوام درمان بشم. به دکترت پیام بده بگو اذیتم میکنه. دکتر خوب حتما پیدا کن 👍🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بچه من۶ماه نخابیدگریه کردهمش کولیک داش تاالان ک ۱۷ماهشه خابش درست نشده منم فقط شبامیخابم صبم زود ...

میفممت ولی خب لذت ببر ازش این روزام تموم میشه شیرش قطع شده خیلی خوب میشه

میفممت ولی خب لذت ببر ازش این روزام تموم میشه شیرش قطع شده خیلی خوب میشه

اره یسالگیش قط کردم حالم خیلی بدبودمن یمدت ویتامین اینانخوردم تغذیم درس حسابی نبودهی شیردادم هردکترمیرفتم میگف ویتامینات صفره

ببین دکتر به من میگفت اولویت اول ویتامین هات هست، در درجه بعدی قرص های اعصاب. البته قبلا خودم چندبار ...

اره من‌ویتامینمم کمه دی اصلن ندارم باقرصم گف بالانمیره من واقن میترسم چون ازفامیلاقرص اعصاب میخوردیمدت حالانمیخوره حالش بدترشده میگم مث اون میشم کی ازبچه مراقبت میکنه

اره من‌ویتامینمم کمه دی اصلن ندارم باقرصم گف بالانمیره من واقن میترسم چون ازفامیلاقرص اعصاب میخوردیم ...

درست میشه عزیز نگران نباش با همون تجویزات جلو برو ویتامیناتم که تامین بشه تاثیرشو میبینی. پیشرفت درمان و روند کلی رو تو جلسات از دکترت بپرس

2824
2823
2791
2779
2792