2821
2789
عنوان

تب بی علت

206 بازدید | 31 پست

سلام ،دخترم 17ماهشه و از صبح تب داره، هیچ علامت دیگه ای نداره، تبش 38درجه هست ،با دارو پایین میاد، حال عمومیش خوبه غذا هم میخوره، خواهرش از ظهر علایم سرما خوردگی داره و تب 38درجه، به نظرتون سرما خورده؟ یا واسه دندونشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم حدسم ویروسه، بدنش هم چندتا دونه زده ،شکم به رزوئلاس، فردا میبرم دکتر

همونه نگران نباش حتما ببرش دکتر

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

اگه علائم دیگه ای نداره امکانش هست که بخاطر دندون باشه، لثه رو چک کردین؟

نگار جان دفعه قبل سر دندانهای آسیاب که ۴تا باهم درمیومد یک هفته شدید مریض شد، الان ولی لثه ش رو نمی‌ذاره نگاه کنم

با توجه به اینکه خواهرش سرما خورده، احتمالا عفونت ویروسی هست 

آرام جان گیج شدم اصلا ، گاهی عطسه می‌کنه که عادیه به نظرم ،الان یه پام تو اتاق دختر بزرگمه یه پام تو اتاق کوچیکه😑

نگار جان دفعه قبل سر دندانهای آسیاب که ۴تا باهم درمیومد یک هفته شدید مریض شد، الان ولی لثه ش رو نمی‌ ...

امشب رو تبش رو کنترل کن صبح ببرش دکتر که خیالت راحت بشه

خدا جون دوست دارم
آرام جان گیج شدم اصلا ، گاهی عطسه می‌کنه که عادیه به نظرم ،الان یه پام تو اتاق دختر بزرگمه یه پام تو ...

نگران نباشید  سرما خوردگی هست. من هم هر وقت یکی از بچه هام سرما می خوره، به فاصله یکی دو روز اون یکی بچه و بعد در نهایت خودم و همسرم هم مبتلا میشیم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم