2789
عنوان

تب بی علت

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباشید  سرما خوردگی هست. من هم هر وقت یکی از بچه هام سرما می خوره، به فاصله یکی دو روز او ...

خدا کنه سرماخوردگی باشه، خیلی میترسم خدای نکرده عفونتی چیزی نباشه

خواهش عزیزم  تب اگه رفت بالا ۳۹ حتما شیاف بزار براشون که ازیت نشن  چون پسرم که مریض شد اس ...

نگار جان دختر من نه شیاف جواب میده نه قطره ،کلا استامینوفن رو به شدت بالا میاره فقط بروفن میدم با اینکه می‌دونم معده رو داغون میکنه، ولی سعی میکنم دوزش رو کم بدم

خدا کنه سرماخوردگی باشه، خیلی میترسم خدای نکرده عفونتی چیزی نباشه

تا سه روز تب کردن نگران کننده نیست‌ و به خاطر عفونت ویروسی هست. فقط باید کنترل بشه. اگر از سه روز بیشتر شد. مهم هست و نیاز به پیگیری داره. چون معمولا نشون دهنده عفونت ثانویه با باکتری هاست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مرسی آرام جان واقعا استرسم رو کم کردی، ممنونم ازت واقعا

خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم حال کوچولوها زودتر خوب بشه   

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
آره گلم بچه ها ۵۰ بززگسال ۱۰۰ خیلی خوب جواب میده

بزرگسال واسه دختر بزرگم استفاده کردم، یکبار هم برای دختر کوچیکم کرونا گرفته بود یک چهارم دکتر گفت بزن، الان گرفتم تبش ۳۸.۲ نمی‌دونم دارو بدم یا نه

من خودم زیر ۳۹ شیاف نمیزارم با استامینوفن و پاشویه کنترل میکنم

بیشتر از۳۹ رو شیاف دیکوفناک میزارم

الان شما ببین چقدر از دارویی که برای کاهش تب داری گذشته و هر ۱۰ دقیه تب رو کنترل کن ببین روندش چجوریه

برای کودک۵ ساله من شیاف دیلوفناک ۵۰ استفاده میکنم کوچیکتر شاید باید نصف بشه

این سری داروخونه شیاف ۵۰ نداشت گفت دوز ۱۰۰ رو نصف کن شما هم اگه نگرانی شیاف ۱۰۰ رو یک چهارم یا یک سوم کن استفاده کن براشون 

خدا جون دوست دارم
من خودم زیر ۳۹ شیاف نمیزارم با استامینوفن و پاشویه کنترل میکنم بیشتر از۳۹ رو شیاف دیکوفناک میزارم ...

مرسی عزیزم ،ساعت ۷.۳۰ بهش بروفن دادم، الان خوابیده میگیرم ۳۸.۲ هست تا بیدار میشه شیر بخوره همون لحظه میشه ۳۷.۵ ، پس منم فعلا هر ده دقیقه چک میکنم اگه بالاتر نره نمی‌دم دارو، ممنون از راهنمایی کاملت عزیزم