2777
2789

سلام گلم خوبی؟ 

رای من خداروشکر قطعی شد  اعتراض نکرده بود 😊

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چرا رفتی خونه بابات ؟

خب ما بچه نداشتیم .تفاهمی جدا شدیم. باید چکارمیکردم؟مگه فقط خانوما برمیگردن پیش خانواده.

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
وا چرا رفتی خونه بابات ؟

الان توی تهران تنها زندگی کردن مشکلات خودش داره هم اقتصادی هم جنبه های دیگه..مهرش بخشید و خونه موند برا اون

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
ن ما خانوما هم میرن خونه جدا میگیرن  برو مستقل شو حوصله داریا

از نظر روحی اصلا شرایطش رو ندارم.خیلی سخته زمان باید بگذره .احساس میکنم عمرم تباه شده

نمیدونم اینم هس  فکر پولشو نکردم      خیلی سخته برگردی پیش خانواده  چر ...

رراستش اینجا خیلی نمیتونم باز کنم ممکنه آشنا باشه.ولی به جایی رسیدیم که ادامه امکان نداشت.خداروشکر بچه نداشتیم.

وای من که ی زنم انقد از طلاق بد نمیگم  تو لابد عاشق بودی ن؟

اخه توی شرایط عادی جدا نشدم.فقط براش آرزوی خوشبختی میکنم.بدون دعوا وبی احترامی جداشدیم

بله .یه روانی به تمام معنا که تو عقد سه بار الکی کتک میزد

منظورم اینکه عاقلانه تصمیم بگیر