کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 عنوان جاری فضول 668 بازدید | 28 پست بچه ها من عادت دارم همیشه جوراب پام میکنم بجز خونه خودمون ی جورایی چندشم میشه پام میخوره روی فرش بقیه براهمین جایی در نمیارم جورابمو مثلا خونه مادرشوهرم میمونیم میرم حموم برمیگردم میپوشم جورابمودائم ی پاشنه پام کرم میزنم ک ترک پوستی نخوره خلاصه ی جور روتینه و برام مهمه حالا جاریم دائم میپرسه چرا همیشه جوراب پاته چندین باره میپرسه هربار جواب دندون شکن بهش میدم از رو نمیره حتی ب شوهرشم گفته شوهرشم ی بار ازم پرسید منم گفتم زن و شوهری عادت دارین توی چیزایی ک بهتون ربط نداره دخالت میکنید؟خوشتون میاد منم بپرسم چرا زنت جلو همه لباسای باز میپوشه؟دیگه حرفی نزدن حالا موندم دفه بعد چ جوری دهنشو ببندم؟انقدر پرسیده خواهر زاده شوهرمم بچس یاد گرفته میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی 1401/11/18 | 00:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eyeblack عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6174 دیگه جواب دندان شکن رو دادی اگه بازم پی جور بشه واقعا بی عار هست
جیگر_بلا عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6962 ی سوال پرسیده براش جالب بوده چرا گارد گرفتی اینقدر کاربری دست دو نفر👧
sarasa82 عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 3821 خب ی کلمه بگو از رو عادت من خیلی سعی میکنم اینحور مواقع با پنبه سر ببرم میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 والا پوکوندیشون دیگه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 ی سوال پرسیده براش جالب بوده چرا گارد گرفتی اینقدر ی سوال رو ی بار میپرسن ن هر بار ک منو میبینه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
noora72 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 6329 ملت چرا ملا نقطه این !!!منم تو خونه خودمون خونه نامزدم مهمونی خونه پدربزرگم خونه دایی خاله و... همه ش جوراب پامه !!!الانم جوراب دارم !!!🤣
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 دیگه جواب دندان شکن رو دادی اگه بازم پی جور بشه واقعا بی عار هست من خودم خسته شدم از جواب دادن ولی اون از سوال کردن خسته نمیشه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 خب ی کلمه بگو از رو عادت من خیلی سعی میکنم اینحور مواقع با پنبه سر ببرم بخدا ک گفتم.گفتم خوشم میاد گرم نگهم میداره ولی کیه ک قانع بشه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 ملت چرا ملا نقطه این !!! منم تو خونه خودمون خونه نامزدم ... 😂😂😂😂منم بخدا ی نوع عادت شده برام جوراب ندارم انگار یچی کمه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
sarasa82 عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 3821 بخدا ک گفتم.گفتم خوشم میاد گرم نگهم میداره ولی کیه ک قانع بشه خودتو بزن نشنیدن میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 خب دلیلش رو بگو شاید فکمکینه عیبی ایرادی پاهات دارن 😂 میگم عادت کردم هزار بارم پاهامو دیده وقتایی ک جوراب ندارم با دقت ب پاهام نگا میکنه😂😂ولی روز از نو روزی از نو بازم میپرسه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی