2777
2789
عنوان

جاری فضول

668 بازدید | 28 پست

بچه ها من عادت دارم همیشه جوراب پام میکنم بجز خونه خودمون ی جورایی چندشم میشه پام میخوره روی فرش بقیه براهمین جایی در نمیارم جورابمو مثلا خونه مادرشوهرم میمونیم میرم حموم برمیگردم میپوشم جورابمودائم ی پاشنه پام کرم میزنم ک ترک پوستی نخوره خلاصه ی جور روتینه و برام مهمه حالا جاریم دائم میپرسه چرا همیشه جوراب پاته چندین باره میپرسه هربار جواب دندون شکن بهش میدم از رو نمیره حتی ب شوهرشم گفته شوهرشم ی بار ازم پرسید منم گفتم زن و شوهری عادت دارین توی چیزایی ک بهتون ربط نداره دخالت میکنید؟خوشتون میاد منم بپرسم چرا زنت جلو همه لباسای باز میپوشه؟دیگه حرفی نزدن حالا موندم دفه بعد چ جوری دهنشو ببندم؟انقدر پرسیده خواهر زاده شوهرمم بچس یاد گرفته 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا پوکوندیشون دیگه 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
 ی سوال پرسیده براش جالب بوده چرا گارد گرفتی اینقدر 

ی سوال رو ی بار میپرسن ن هر بار ک منو میبینه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
دیگه جواب دندان شکن رو دادی اگه بازم پی جور بشه واقعا بی عار هست    

من خودم خسته شدم از جواب دادن ولی اون از سوال کردن خسته نمیشه

خب ی کلمه بگو از رو عادت  من خیلی سعی میکنم اینحور مواقع با پنبه سر ببرم

بخدا ک گفتم.گفتم خوشم میاد گرم نگهم میداره ولی کیه ک قانع بشه

ملت  چرا  ملا  نقطه این !!! منم  تو خونه  خودمون  خونه نامزدم   ...

😂😂😂😂منم بخدا ی نوع عادت شده برام جوراب ندارم انگار یچی کمه

خب دلیلش رو بگو شاید فک‌مکینه عیبی ایرادی پاهات دارن 😂

میگم عادت کردم هزار بارم پاهامو دیده وقتایی ک جوراب ندارم با دقت ب پاهام نگا میکنه😂😂ولی روز از نو روزی از نو بازم میپرسه