کیس0کیس مدیر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 عنوان جاری فضول | مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 28 پست بچه ها من عادت دارم همیشه جوراب پام میکنم بجز خونه خودمون ی جورایی چندشم میشه پام میخوره روی فرش بقیه براهمین جایی در نمیارم جورابمو مثلا خونه مادرشوهرم میمونیم میرم حموم برمیگردم میپوشم جورابمودائم ی پاشنه پام کرم میزنم ک ترک پوستی نخوره خلاصه ی جور روتینه و برام مهمه حالا جاریم دائم میپرسه چرا همیشه جوراب پاته چندین باره میپرسه هربار جواب دندون شکن بهش میدم از رو نمیره حتی ب شوهرشم گفته شوهرشم ی بار ازم پرسید منم گفتم زن و شوهری عادت دارین توی چیزایی ک بهتون ربط نداره دخالت میکنید؟خوشتون میاد منم بپرسم چرا زنت جلو همه لباسای باز میپوشه؟دیگه حرفی نزدن حالا موندم دفه بعد چ جوری دهنشو ببندم؟انقدر پرسیده خواهر زاده شوهرمم بچس یاد گرفته میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی 1401/11/18 | 00:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 خودتو بزن نشنیدن جالبیش برام اینه شوهرشم میاره وسط ک بپرسه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 والا پوکوندیشون دیگه از رو نمیره اینو چی کنم؟ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
sarasa82 عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 3821 جالبیش برام اینه شوهرشم میاره وسط ک بپرسه بآور کن بی محلی و نشنیدن بهترین راهه میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه
noora72 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 6382 😂😂😂😂منم بخدا ی نوع عادت شده برام جوراب ندارم انگار یچی کمه جاریتو باید ببندی ب درخت دوسه تا تو گوشی ابدار بهش بزنی تا ادم شه 🤣 بگو بتوچه تاجونت بالا بیاد ک جوراب میپوشم
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 بآور کن بی محلی و نشنیدن بهترین راهه این راهم امتحان میکنم اگه جواب نداد با تانک از روش رد میشم میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 جاریتو باید ببندی ب درخت دوسه تا تو گوشی ابدار بهش بزنی تا ادم شه 🤣&n ... 😂😂😂😂😂اینم میشه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 مشکلاتتون خیلی خوشگل و گوگولیه😅😅😅 این مشکل من نیس مشکل جاریمه😂وگرنه من ک راه خودمو میرم اونه پاپیچمه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 از رو نمیره اینو چی کنم؟ دیگه پرویی خودشهبنظرم ندید بگیر ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بانوی_افتاب_درخشان عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 292 جاری منم مثل مال تو هستش منتهی با این تفاوت که توی همه مسائل اینطوری هستش 🤭🥲
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 دیگه پرویی خودشه بنظرم ندید بگیر سعیمو میکنم بیشتر بخاطر مادرشوهرم چیزی بهش نمیگم چون چند روزی میریم اونجا نمیخوام اوقات تلخی کنم وگرنه حالشو میگیرم بااینکه بزرگتر از منه ولی خییییلی بچگانه رفتار میکنه مث بچه ها سمجه این تنها رفتار مسخرش نیس هربار منو میبنه میگه چرا بچه نمیاری مشکلی داری؟حالاخودش بعد۵سال بچه اورد من تازه رفتم توی ۴سال میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 جاری منم مثل مال تو هستش منتهی با این تفاوت که توی همه مسائل اینطوری هستش 🤭🥲 برا منم توی اکثر مسائل اینطوریه ولی این ی دونه رو خیلی کش دار کرد ک مطمئنم دفه بعد کامل میترکونمش میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سhar عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4236 این مشکل من نیس مشکل جاریمه😂وگرنه من ک راه خودمو میرم اونه پاپیچمه 😂😂😂محل نده جاری من سوال بیجا میپرسه ک دوس ندارم فقط نگاهش میکنم جوابشو نمیدم خودش دستو پاشو جمع میکنه ولی ظاهرا برا شما ی خورده ک نه خیلی پیگیر جورابته😂😂😂
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 😂😂😂محل نده جاری من سوال بیجا میپرسه ک دوس ندارم فقط نگاهش میکنم جوابشو نمیدم خودش دستو ... یکی از چالشا و مشکلاش جورابای منه😂😪 میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی