2777
2789

خانوما بعد از ۶ ماه رفتیم شهر خودمون..از وقتی ازدواج کردم تا به الان که باردارم خانواده شوهرم همیشه کاری کردم من وشوهرم دعوامون شه و من با گریه برگردم خونه خودم...شوهرم همش میگه تو کوچکتری اشکال نداره برو سمت خانوادم اینبار دیگه گفتم بسه اونا بی احترامی میکنن چرا من همش باید منت بکشم من باردارم اونا باید درکم کنن خلاصه ک شوهرم کاملا طرف اونارو گرفت ....امروز خونه بابام بودم اومد سراغم ک بریم خونه خودمون گفتش تمومش کن اینبار با ناراحتی نریم بیا بریم ی دور بزنیم حالمون خوب شد بعد میریم ..دیگه خستم کرده نرفتم باهاش اخه هر چی بشه بازم طرف اوناست و منو مقصر میکنه و همش میخاد من تو سری خور باشم، بازم خانوادم فهمیدن با ناراحتی نرفتم حتی نشد ناهار بخورم.... تو راه گفت مگ نمیگی خانوادم بهت بی احترامی میکنن دیگه با خانواده ها قطع رابطه میکنیم ن تو بیا ن من میام اولش مخالفت کردم گفتم زشته بزار بیاد با خانوادت خداحافظی بگیرم...دیدم ن ولکن نیست و داد میزنه گفتم باشه...خودش رفت خونشکن وسایلشو اورد ..مادرش اومد پایین گفت چرا نمیای خداحافظی بگیری گفتم پسرت گفته نیام...نزاشته ک بیام..تو راه شوهرم هر چی باهام حرف زد جوابشو ندادم اونم گفت به درک ....الانم تازه رسیدیم گرسنه موندم هیچی تو خونه نیست تا الانم بالا اوردم...خیلی بد شد؟ آبروم رفت؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میگفتی حالم خوش نبوده یا بالا آوردم میخاستم یکم حالم جا بیاد بیام 

باردارنیستم نذر صلوات دارم نه ماه هر سه ماه ۱۲۴ هزار صلوات تیکر برای اونه❤️شماهم یه صلوات برام بفرستین❤️🤲خدایا بخاطر تمام داده ها و نداده هایت شکر😍💓🤲🏻که داده ات رحمت و نداده ات حکمت است🌹❤️عشق چیز پیچیده‌ای نیست😉همین که هر بار اشتباهات هم را نادیده می‌گیریمیعنی عاشقیم🥹❤️تجربه به ما می‌آموزد که عشق آن نیست که به هم خیره شویم؛عشق آن است که هردو به یکسو بنگریم…💓          دخترمن👧🏻 پسرک من👶🏻نفس من بـه نفس شـما بنداست یکروز نبودنتان زمین و زمان را بـه هم می ریزد😘✨🤍 این روزا هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🙂👌🏻حتی اونیکه الان داری بهش فکر میکنی😅❤️

به این چیزا فکر نکن پاشو یه کاری کن چیزی درست کن بخور بخاطر بچه ات گناه داره 

این حرفا چهار روز دیگه تموم میشن ولی بچت از همین جنینی ضعیف بار میاد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خواهرانه میگم بهت تو نه خانواده همسرت و نه خود همسرت رو نمیتونی عوض کنی 

پس روی خودت کار کن 

مخصوصا که دوری دیگه برا چی سر حرف و رفتار الکی دو روز میری مهمونی اعصابتون رو خورد میکنی 

برو خونشون و اصلا و ابدا از هیچیشون ناراحت نشو حتی به روی شوهرت نیار رفتار و حرف ناپسندی دیدی و شنیدی تو دلت بگو همینن که هستن 

چرا زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ میکنی 

(من دقیقا اوایل زندگیم شرایط تو رو داشتم دیدم بهترین زمانهایی که پیش همسرم هستم چرا باید سر کاراهای دیگران تلخ بشه اونا هم خانواده اش هستن نه میتونه عوضشون کنه نه میتونه ترکشون کنه 

هیچ وقت همسرت رو بین خودت و خانواده اش قرار نده)

🌷🌷پس خودت رو تغییر بده فقط و فقط به خاطر آرامش خودت و بچه ات 🌷🌷

🌺🌺بیخیال و بی تفاوت از حرف ها و رفتارها بگذر 🌺🌺🌺

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند